❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

Ekler

• 08C42E8E-0A36-45BB-826F-C1DC8F032174.jpeg
    08C42E8E-0A36-45BB-826F-C1DC8F032174.jpeg
    54.3 KB · Hit: 158
konu yeni önüme düştü o yüzden yeni yazıyorum ben aldıktan 2-3 gün sonra ürün elime geçti. Hazırlanıyor diye düşünenler bi nebze umutlanabilir.
Hocam bizimde hazırlanıyordu zaten sonra 10 gün sonra falan iptal oldu aradılar iban verdik isde için günlerdir iade gelmedi şimdi hazırlanıyor maili geldi ama maildeki sipariş numarası daha önce iptal edilen sipariş numarası ;(

Beyler yarın savuna süreleri bitecek ve hâla savunma göndermedi teknosa.
Acaba süre bitince bir şey yapmam gerekiyormu?

Hocam bizimde hazırlanıyordu zaten sonra 10 gün sonra falan iptal oldu aradılar iban verdik isde için günlerdir iade gelmedi şimdi hazırlanıyor maili geldi ama maildeki sipariş numarası daha önce iptal edilen sipariş numarası ;(
hocam bende de benzer durumlar oldu siparişi verdim ertesi sabah iptali mesajı geldi, sonra teknosa sisteminde hazırlanıyor bilgisi geldikten hemen sonra da ups kargo mesaj bildirimi geldi. Eğer istanbul içiyseniz bugün yarın bi ups kargoyu arayın, telesekreter aktif kargonuz varsa direkt söylüyor.

hocam bende de benzer durumlar oldu siparişi verdim ertesi sabah iptali mesajı geldi, sonra teknosa sisteminde hazırlanıyor bilgisi geldikten hemen sonra da ups kargo mesaj bildirimi geldi. Eğer istanbul içiyseniz bugün yarın bi ups kargoyu arayın, telesekreter aktif kargonuz varsa direkt söylüyor.
istanbulda değilim hocam ama zaten kargo takip ekranında hazırlanıyorda kaldı günlerce sonra iptal edildi

THH bugün sonuçlandı ve anlamadığım bir dilde reddedildi...
Savunmasını kaç kere okudum ama anlayamadım.
Karar metnini okurken tam ben haklıyım diyorum en sona doğru ret veriliyor.
Ekran görüntüsü 2025-05-01 205608.webp

Alıntıyı görüntüle
çünkü bunların alayım OE EO , bizim ildeki thh başkanını araştırdım adam iş güvenlik uzmanı seni kim thh nin başına getirdi aa bir tane alımlara gönderilmesi gerek

Alıntıyı görüntüle

Şikayet Özeti:

Tüketici 03.03.2025'te Teknosa üzerinden ürünü sipariş etmiş.

Ürün henüz teslim edilmeden iade talebi oluşturulmuş gibi işlem yapılmış.

Tüketici, ürünü teslim almadığını ve tarafına ulaşmadan iade sürecinin başlatıldığını, bu nedenle mağdur olduğunu belirtmiş.

Karşı Tarafın Savunması:

Şirket, tüketici mevzuatına uygun olarak hareket edildiğini, herhangi bir kusurun olmadığını savunmuştur.

İnceleme ve Gerekçe:

6502 sayılı Kanun’un 6. ve 13. maddeleri dikkate alınarak değerlendirme yapılmış.

Hizmetin ayıplı olmadığı, sözleşmeye aykırılık bulunmadığı kanaatine varılmış.

Karar:

Tüketicinin başvurusu reddedilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak nasıl başvurunuz thh ye hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler benimki kabul olmuş.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,083
Üyeler
174,304
Son üye
Yavuz 🧱