UpArkadaşlar kulaklık iki gündür elimde ve sıkı bir teste soktum (kısa bir test o yüzden ön inceleme yazdım detaylı kullanım incelemesi de gelecek.). Kulaklık öncelikle şu an da 200-220 TL civarlarında geziniyor ama bundan 2 hafta önce 150 TL civarında geziniyordu. Ben ise Prime indirimi ile 125 TL'ye aldım. Arkadaşlar şimdi kulaklıktan bahsedecek olursak bir F/P ürünü ama sıkıntıları da var şimdi size altta artı ve eksilerini açıklayacağım.
ARTI ÖZELLİKLERİ:
- Kulaklığın fiyatı ucuz ama bence 200 TL'den fazla verilmemeli.
- Kulaklığın ses kalitesi, bass ve tizleri güzel ama çok büyük şeyler beklemeyin.
- Kulaklığın içinden kendi üstündekiler dahil 5 çeşit ped çıkıyor kendinize uygun olanı bulursanız ve kulağınıza tam oturursa deneyiminiz çok iyi olur. Benim kulağıma tam oturmadı ama yine de güzel bir deneyim veriyor.
- Kulaklığın şarjı çok güzel gidiyor sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum.
- Kulaklığın telefonda ki Bluetooth performansı bana göre gayet iyi ben 5 metreden ve araya duvar girdikten sonra sıkıntı yaşadım.
- Kulaklık dışarıya neredeyse hiç ses vermiyor.
- Telefonda Bluetooth açıldığı anda bağlanıyor.
- Ben ses yalıtımını beğendim yolda karşıya geçmeyi beklerken kısık seste müzik dinliyordum yanımdan geçen arabaları bile fazla duymuyordum.
EKSİ ÖZELLİKLERİ:
- Kulaklık kulağınıza tam oturmazsa gıcık olabilirsiniz.
- Kulaklığın bilgisayar da Bluetooth performansı telefona nazaran ses konusunda daha iyi gibi ama kopma konusunda daha fazla sıkıntı yaşayabilirsiniz.
- Bana göre kontrol kısmı biraz daha aşağıda yapılabilirdi çünkü mikrofon yukarıda kalıyor ve sesi daha az alabiliyor üstelik sakalınız varsa sürtününce çok ses yapıyor ama bunu bir nebze kablosuyla ayarlayabilirsiniz.
Yok yok esatağfurullah canım, sağol.Güzel olmuş eline sağlık.
Biraz geç oldu ama![]()
Ne zamandır yapacağım ama bir türlü vakit bulamıyorum, haklısın. Bir de rehber yasağım var benim yapamıyorum o yüzden. Sağol.Görsel ile zenginleştirilebilirdi.
Up.Arkadaşlar kulaklık iki gündür elimde ve sıkı bir teste soktum (kısa bir test o yüzden ön inceleme yazdım detaylı kullanım incelemesi de gelecek.). Kulaklık öncelikle şu an da 200-220 TL civarlarında geziniyor ama bundan 2 hafta önce 150 TL civarında geziniyordu. Ben ise Prime indirimi ile 125 TL'ye aldım. Arkadaşlar şimdi kulaklıktan bahsedecek olursak bir F/P ürünü ama sıkıntıları da var şimdi size altta artı ve eksilerini açıklayacağım.
ARTI ÖZELLİKLERİ:
- Kulaklığın ses kalitesi, bass ve tizleri güzel ama çok büyük şeyler beklemeyin.
- Kulaklığın içinden kendi üstündekiler dahil 5 çeşit ped çıkıyor kendinize uygun olanı bulursanız ve kulağınıza tam oturursa deneyiminiz çok iyi olur. Benim kulağıma tam oturmadı ama yine de güzel bir deneyim veriyor.
- Kulaklığın telefonda ki Bluetooth performansı bana göre gayet iyi ben 5 metreden ve araya duvar girdikten sonra sıkıntı yaşadım.
- Ben ses yalıtımını beğendim yolda karşıya geçmeyi beklerken kısık seste müzik dinliyordum yanımdan geçen arabaları bile fazla duymuyordum.
EKSİ ÖZELLİKLERİ:
- Kulaklığın bilgisayar da Bluetooth performansı telefona nazaran ses konusunda daha iyi gibi ama kopma konusunda daha fazla sıkıntı yaşayabilirsiniz.
- Bana göre kontrol kısmı biraz daha aşağıda yapılabilirdi çünkü mikrofon yukarıda kalıyor ve sesi daha az alabiliyor üstelik sakalınız varsa sürtününce çok ses yapıyor ama bunu bir nebze kablosuyla ayarlayabilirsiniz.
Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum bende 146 tl ye almıştım geçen sene. Deneyimlerimi bende ileteyim. 1 seneye rağmen ortalama haftada 3 4 defa şarj ediyorum. Batarya performansı çok güzel. Arkadaşın bahsettiği gibi ses kalitesi çok üst düzey değil ama dandik de değil , düzgün kulak pedi ile kullanıldığında güzel ses kalitesi veriyor. Su olayında tere karşı dayanıklı , çekim gücü güzel aşağı yukarı 10m civarı çekim gücü var. Arkadaş bahsetmemiş 2 cihaza aynı anda bağlayabilirsiniz kulaklığı. Lakin bir tarafın sesi gelir iki telefondan aynı anda açarsanız ilk açılan sesi veriyor. Mikrofon kalitesi orta ne kötü ne iyi. Bilgisayar da Bluetooth kullanımında nedense arada kopmalar var. Otomatik bağlanma özelliği hakkından biraz daha detay vereyim cihazı ilk sefer bağlamak için cihazı açarken bastığınız power tuşuna 3 sn basılı tutuyoruz ve ışık yanıp sönmeye başlıyor o sıra Bluetooth cihazlarda gözüküyor yoksa telefonda yada pc de kulaklığı göremezsiniz. Cihazı bir kere bağladıktan sonra nornal açma yaptığınız zaman kulaklığın hafızasındaki kulaklıklara otomatik bağlanıyor. En azından dışardan biri bağlanıp rahatsız etme durumu yok. Tek dezavantajı bana göre kulak pedlerini kaybettiğiniz zaman bulamıyorsunuz ayrı satılmıyor. Birde cihazın şöyle bir özelliği var eğer Bluetooth kapsamından çıkarda kulaklıktan ayrılırsanız 10 dk boyunca yeniden bağlanmak için sinyal gönderiyor eğer 10 dk daya kadar bağlanmaz ise sinyal göndermeyi bırakıyor ve 30 dk boyunca uyku modu gibi birşeye alıyor kendini . 10-30 dk arası gelirseniz cihazı manuel olarak yeniden bağlanmanız gerek telefonun Bluetooth ayarlarından. 30 dk içinde bağlantı olmaz ise cihaz kendini kapatıyor. Ben genel olarak memnunum. Batarya performansı sürekli müzik çalma vs ile ortalama ses şiddetine göre 7 9 saat arası değişiyor. Bekleme süresi ortalama 100+ üstünde. Ben genelde sabah bağlar akşam kapatırım arada konuşma vs yapar 1 2 saat müzik 30dk oyun derken 2 3 günde bir şarj ederim tabi gün boyu müzik dinlerseniz günde bir defa şarj etmeniz gerek mesela haftasonu telefonla vakit geçince akşam yeniden şarja takmak gerek. Benim kullanım deneyimlerim bunlar umarım yardımcı olurArkadaşlar kulaklık iki gündür elimde ve sıkı bir teste soktum (kısa bir test o yüzden ön inceleme yazdım detaylı kullanım incelemesi de gelecek.). Kulaklık öncelikle şu an da 200-220 TL civarlarında geziniyor ama bundan 2 hafta önce 150 TL civarında geziniyordu. Ben ise Prime indirimi ile 125 TL'ye aldım. Arkadaşlar şimdi kulaklıktan bahsedecek olursak bir F/P ürünü ama sıkıntıları da var şimdi size altta artı ve eksilerini açıklayacağım.
ARTI ÖZELLİKLERİ:
EKSİ ÖZELLİKLERİ:
Eyvallah sağol.Ben 1 seneye yakındır kullanıyorum bende 146 TL ye almıştım geçen sene. Deneyimlerimi bende ileteyim. 1 seneye rağmen ortalama haftada 3 4 defa şarj ediyorum. Batarya performansı çok güzel. Arkadaşın bahsettiği gibi ses kalitesi çok üst düzey değil ama dandik de değil , düzgün kulak pedi ile kullanıldığında güzel ses kalitesi veriyor. Su olayında tere karşı dayanıklı , çekim gücü güzel aşağı yukarı 10m civarı çekim gücü var. Arkadaş bahsetmemiş 2 cihaza aynı anda bağlayabilirsiniz kulaklığı. Lakin bir tarafın sesi gelir iki telefondan aynı anda açarsanız ilk açılan sesi veriyor. Mikrofon kalitesi orta ne kötü ne iyi. Bilgisayar da Bluetooth kullanımında nedense arada kopmalar var. Otomatik bağlanma özelliği hakkından biraz daha detay vereyim cihazı ilk sefer bağlamak için cihazı açarken bastığınız power tuşuna 3 sn basılı tutuyoruz ve ışık yanıp sönmeye başlıyor o sıra Bluetooth cihazlarda gözüküyor yoksa telefonda yada pc de kulaklığı göremezsiniz. Cihazı bir kere bağladıktan sonra nornal açma yaptığınız zaman kulaklığın hafızasındaki kulaklıklara otomatik bağlanıyor. En azından dışardan biri bağlanıp rahatsız etme durumu yok. Tek dezavantajı bana göre kulak pedlerini kaybettiğiniz zaman bulamıyorsunuz ayrı satılmıyor. Birde cihazın şöyle bir özelliği var eğer Bluetooth kapsamından çıkarda kulaklıktan ayrılırsanız 10 dk boyunca yeniden bağlanmak için sinyal gönderiyor eğer 10 dk daya kadar bağlanmaz ise sinyal göndermeyi bırakıyor ve 30 dk boyunca uyku modu gibi birşeye alıyor kendini . 10-30 dk arası gelirseniz cihazı manuel olarak yeniden bağlanmanız gerek telefonun Bluetooth ayarlarından. 30 dk içinde bağlantı olmaz ise cihaz kendini kapatıyor. Ben genel olarak memnunum. Batarya performansı sürekli müzik çalma vs ile ortalama ses şiddetine göre 7 9 saat arası değişiyor. Bekleme süresi ortalama 100+ üstünde. Ben genelde sabah bağlar akşam kapatırım arada konuşma vs yapar 1 2 saat müzik 30dk oyun derken 2 3 günde bir şarj ederim tabi gün boyu müzik dinlerseniz günde bir defa şarj etmeniz gerek mesela haftasonu telefonla vakit geçince akşam yeniden şarja takmak gerek. Benim kullanım deneyimlerim bunlar umarım yardımcı olur