Huawei Matebook D16 Sizce bu laptop alınır mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Bilgisayar mühendisliği oynamak istiyorum ve arada oyun oynarım Valorant vs gibi
Alınır mı sizce yoksa bu fiyata daha iyisi var mı
bilgisyarak mühendisliği oynamak mı ?

Dostum link yok onu eklersen yardımcı olabiliriz. Ayrıca aynı soruyu her laptop için ayrı ayrı konu açma, bütçeni söyle yazılımcı arkadaşlar sana uygun laptopları önersin sende öncelikli listene ekle. Hem bu şekilde konu kalabalığı yapmamış oluruz. :)

Dostum link yok onu eklersen yardımcı olabiliriz. Ayrıca aynı soruyu her laptop için ayrı ayrı konu açma, bütçeni söyle yazılımcı arkadaşlar sana uygun laptopları önersin sende öncelikli listene ekle. Hem bu şekilde konu kalabalığı yapmamış oluruz. :)
Çok özür dilerim linki kopyaladım yapışırmayı unutmuşum

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yazılım ve arada basit oyunları oynamak için yeterli bi laptop ama oyunlarda çok yüksek bir performans bekleyemezsiniz onu belirteyim. Benzer modelini bi arkadaşım almıştı kurgu ve küçük oyunlar için kullanıyor şuanlık memnun.

O fiyatlara masaüstü var onlar daha iyi.
Yazılım okuycam ve yanımda taşıycam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım ve arada basit oyunları oynamak için yeterli bi laptop ama oyunlarda çok yüksek bir performans bekleyemezsiniz onu belirteyim. Benzer modelini bi arkadaşım almıştı kurgu ve küçük oyunlar için kullanıyor şuanlık memnun.
Peki başka önerileriniz var mı

Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ve arada oyun oynarım Valorant vs gibi

sen daha dün laptop mu alayım msaüstümü alayım diye yazan çocuktun demek kararını vermişsin
laptop iş yapmak için efsane iyi ama oyunlarda val gta cs gibi oyunları kaldırabilir
bence üzerine 3000 daha koyup 1650 laptop alabilirsin

Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ve arada oyun oynarım Valorant vs gibi

https://www.youtube.com/channel/UCz59CqPhJgCf3aUdDitjzYQ bu yt kanalını takip edersen senin için çok avantajlı olur sürekli indirimli ürünler yayınlıyor

Son düzenleme:
sen daha dün laptop mu alayım msaüstümü alayım diye yazan çocuktun demek kararını vermişsin
laptop iş yapmak için efsane iyi ama oyunlarda val gta cs gibi oyunları kaldırabilir
bence üzerine 3000 daha koyup 1650 laptop alabilirsin

https://www.youtube.com/channel/UCz59CqPhJgCf3aUdDitjzYQ bu yt kanalını takip edersen senin için çok avantajlı olur sürekli indirimli ürünler yayınlıyor
Ya zaten çok büyük oyunlarla işim yok fps oyunları olur ets vs olur onun için takip edicem youtube kanalını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,219
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri