Kalem desteği var mı?
Birde 6klık 2023-2024 versiyonlarından ne farkı var?
@İsimbulamajim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@İsimbulamajim
kalem desteği var donanım geliştirilmesi yapıldı ve kaleme tablet üzerinden manyetik şarj özelliği geldi ana geliştirmeler bunlarKalem desteği var mı?
@İsimbulamajim
Kalem nasıl çalışıyor peki?Hassasiyet ayarı var mı?Kalın ince yazma falan.kalem desteği var donanım geliştirilmesi yapıldı ve kaleme tablet üzerinden manyetik şarj özelliği geldi ana geliştirmeler bunlar
Araştırdım zaten, teknik olarak işlemcisi aynı tabletin eski nesilinde olan 7 Gen 1 den bile kötü ve çinin milattan önce kalma ekipmanlarla kurduğu 7nm bandıyla üretiliyor. Grafik birimine bakmadım o belki daha güçlüdür ama verimlilik böyle olduktan sonra onların da önemi kalmıyor.Lütfen araştırmadan yorum yapmayalım.![]()
HiSilicon Kirin T82 Processor - Benchmarks and Specs
Benchmarks, information, and specifications for the HiSilicon Kirin T82www.notebookcheck.net
Kusura bakmayın onu görmemişim.
kalemi kesinlikle değer kaliteli hassasiyet ayarı var cok güzel kalemi.Kalem nasıl çalışıyor peki?Hassasiyet ayarı var mı?Kalın ince yazma falan.
Bir de kalemi 2.5k mı???
8Kya kalem artı tablet kapatsam alırım
indirim bitmiş gözüküyorFiyatı çakılmış. İşlemcisi Snapdragon 888 gücünde. Google sorununu çözmek için MicroG kullanın burası çok önemli.
Huawei Matepad 2025 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad 2025 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Huawei Cihazlarda MicroG ve Gbox ile Google Play Kullanımı
Öncelikle merhaba bu rehberin yazılma amacı MicroG ve Aurora Store kullanırken uyglama güncelleme sırasında büyük boyutlu uygulamaları tekrar indirip kurmasından ve buna alternatif arayışında çıkmıştır. Ve ekstra olarak bazı uygulamarın "Play Store üzerinden indiriniz " sorunu için yazılmıştır...www.technopat.net
Ben bunu kullandım diğer tabletlere göre sarji aşırı hızlı bitiyorFiyatı çakılmış. İşlemcisi Snapdragon 888 gücünde. Google sorununu çözmek için MicroG kullanın burası çok önemli.
Huawei Matepad 2025 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matepad 2025 8Gb 128Gb 11.5inch- Emuı Tablet fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rehber: Huawei Cihazlarda MicroG ve Gbox ile Google Play Kullanımı
Öncelikle merhaba bu rehberin yazılma amacı MicroG ve Aurora Store kullanırken uyglama güncelleme sırasında büyük boyutlu uygulamaları tekrar indirip kurmasından ve buna alternatif arayışında çıkmıştır. Ve ekstra olarak bazı uygulamarın "Play Store üzerinden indiriniz " sorunu için yazılmıştır...www.technopat.net
Düz GBox kullandıysanız eğer bundan dolayı olabilir. Sanal makine arka planda sürekli çalışıyor.Ben bunu kullandım diğer tabletlere göre sarji aşırı hızlı bitiyor
Hocam başlıktaki tablet Huawei MatePad 11.5 (2025), batarya olsun işlemci olsun daha önde yine bu fiyatlara düşerse o daha iyi olacaktır.https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-2/buy/?gid=4223717792 kuponla ve kılıfla 7.700 liraya felan gelmiş oluyor, hangisi alınır sizce
Teşekkür ederim bekleyeyim o zamanHocam başlıktaki tablet Huawei MatePad 11.5 (2025), batarya olsun işlemci olsun daha önde yine bu fiyatlara düşerse o daha iyi olacaktır.