Neler Yeni

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 8/128 9045 TL

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,456
İsim
Kara Kartal
Huawei MatePad 11.5 PaperMatte alıp pişman olmuş biri olarak yazıyorum HarmonyOS 3.1 (android 12) ile geliyor , HarmonyOS 4 çıktı güncelleme almıyor kısaca huawei ürünlerinden uzak durun.
Bu cihaz şuan HarmonyOS 5.0 (android 14) kullanman gerekiyor hatta 1-2 ay sonra HarmonyOS 6.0 ( Android 15) yüklemen gerekir

Dandik yazılımla youtubede video bile izleyemiyorsunuz Gbox da youtube indirdim youtubede video izlenmiyor (8-10sn de donuyor) bunun çözümü var mı ayrıca uygulamalarda youtubeyi indirdiğim halde görünmüyor böyle bir tablete en iyi işlemciyi koysunlar bir daha huawei cihaz kesinlikle almam

Kısaca Huawei cihazlar güncelleme almıyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat

A_TURAN_A

80+ Bronze
vergi indirimi yok
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

öğrenciye o desteği sağlamamak için 40 takla atıyorlar yazık. klavye var diye vergi indirimine girmiyor. komik cidden.
Öğrenci vergi indiirmi oluyor, Klavyesi faturaya işlemiyor trk kutu şeklinde geliyor tablet rahatça alabilirisniz. Zaten hepsibırada her hangi bir sorunda tekrar fatura oluşturuyor.

öğrenci indirimli yazıyor tablette hepsiburadalık bir durum olduğunu sanmıyorum
adam devletten red yemiş dostum hb yazabilir vergi indirimli diye.
Red yeme gibi bir durum yok ben de aynı tableti aldım başvurunu da yaptım, kşavye faturada extra gözükmüyor tek tablet var faturada her hangi bir sorun olmaz,

5 ay önce aldım tableti 9500 liradan fiyat performans ürünü bence, bende youtube da donma kasma vs gibi olaylar olmuyor. Gbox olayı da sadece bir defa yükleseniz yetiyor daha sonra uygulamalar ana ekrana geliyor otomatik direkt girebiliyorsunuz her hangi bir sorun oluşturmaz

Bu tablette GPS mevcut mu? Araba için alsam haritaları falan kullanabiliyor muyum?
Gps var haritalar kullanılabiliyor.

üni öğrenciyim acaba ne kadar gelir bana bilgin varmı
1423 lira gelir

Devlet deeteği ve klavyenin parasını çıkarsanız 6 bin liraya gelmiş oluyor bu fiyata çok iyi ihityacı olan kaçırmasın bence.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Furkan Akçin
Öğrenci vergi indiirmi oluyor, Klavyesi faturaya işlemiyor trk kutu şeklinde geliyor tablet rahatça alabilirisniz. Zaten hepsibırada her hangi bir sorunda tekrar fatura oluşturuyor.

Red yeme gibi bir durum yok ben de aynı tableti aldım başvurunu da yaptım, kşavye faturada extra gözükmüyor tek tablet var faturada her hangi bir sorun olmaz,

5 ay önce aldım tableti 9500 liradan fiyat performans ürünü bence, bende youtube da donma kasma vs gibi olaylar olmuyor. Gbox olayı da sadece bir defa yükleseniz yetiyor daha sonra uygulamalar ana ekrana geliyor otomatik direkt girebiliyorsunuz her hangi bir sorun oluşturmaz

Gps var haritalar kullanılabiliyor.

1423 lira gelir

Devlet deeteği ve klavyenin parasını çıkarsanız 6 bin liraya gelmiş oluyor bu fiyata çok iyi ihityacı olan kaçırmasın bence.
hocam GPS olduğuna nereden baktınız? Ben internetten araştırdım herhangi bir kaynak bulamadım GPS ile ilgili.

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Raki
Huawei MatePad 11.5 PaperMatte alıp pişman olmuş biri olarak yazıyorum HarmonyOS 3.1 (android 12) ile geliyor , HarmonyOS 4 çıktı güncelleme almıyor kısaca huawei ürünlerinden uzak durun.
Bu cihaz şuan HarmonyOS 5.0 (android 14) kullanman gerekiyor hatta 1-2 ay sonra HarmonyOS 6.0 ( Android 15) yüklemen gerekir

Dandik yazılımla youtubede video bile izleyemiyorsunuz Gbox da youtube indirdim youtubede video izlenmiyor (8-10sn de donuyor) bunun çözümü var mı ayrıca uygulamalarda youtubeyi indirdiğim halde görünmüyor böyle bir tablete en iyi işlemciyi koysunlar bir daha huawei cihaz kesinlikle almam

Tavsiyen nedir alternatif olarak ?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
vergi indirimi yok
Alıntıyı görüntüle

öğrenciye o desteği sağlamamak için 40 takla atıyorlar yazık. klavye var diye vergi indirimine girmiyor. komik cidden.
Kargo ödememeniz lazım premium almanız lazım
Faturada tablet dışında ürün olmaması lazım poşet dahil

Hasan6842

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hasan

Ve ekrana dokunmadığında ekran 120hzden 60a düşüyor oyun falan oynarken ekrana tıkladığında takılma oluyor bı yüzden

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Öğrenci olarak kullanıyorum, bence stabil çalışıyor. Kalemi bazen havadayken algılıyor ama çok da yadırgamıyorum artık. Kalemli tabletler için F/P sayılabilir bence.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Axl Rose
Bende de bu tablet var, Google servisleri olmaması kağıt üzerinde sorun değil (GBOX ile), ama pratikte bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Mesela geçenlerde başıma geldi, Disney+ uygulaması güncelleme istedi ancak markette güncel olduğu yazıyordu, günler sonra düzeldi.

Youtube sorununu ben de yaşamadım. Apk kurulabiliyor, HDO Box, Film + gibi uygulamalar kurunca Netflix vs. de ihtiyaç kalmıyor (Tüm Android cihazlar için geçerli).

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Ahmet Hakan
Tavsiyen nedir alternatif olarak ?
Huawei dışında bir marka. Matepad 11.5 Papermatte kullanıyorum. Arkadaş sınuna kadar haklı. Gbox uygulaması aşırı sorunlu. HarmonyOS da sorunlu bence dur yerden uygulamalardan attığı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom