O zaman yanlış bilgilendirme yapılıyor kaldırılması lazım bir kişi yazmış alamadım diye bir şeyleri yanlış yapmış da olabiliradam devletten red yemiş dostum hb yazabilir vergi indirimli diye.
O zaman yanlış bilgilendirme yapılıyor kaldırılması lazım bir kişi yazmış alamadım diye bir şeyleri yanlış yapmış da olabiliradam devletten red yemiş dostum hb yazabilir vergi indirimli diye.
Red yemediğimiz bi devlet kalmıştıadam devletten red yemiş dostum hb yazabilir vergi indirimli diye.
Öğrenci vergi indiirmi oluyor, Klavyesi faturaya işlemiyor trk kutu şeklinde geliyor tablet rahatça alabilirisniz. Zaten hepsibırada her hangi bir sorunda tekrar fatura oluşturuyor.vergi indirimi yok
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
öğrenciye o desteği sağlamamak için 40 takla atıyorlar yazık. klavye var diye vergi indirimine girmiyor. komik cidden.
öğrenci indirimli yazıyor tablette hepsiburadalık bir durum olduğunu sanmıyorum
Red yeme gibi bir durum yok ben de aynı tableti aldım başvurunu da yaptım, kşavye faturada extra gözükmüyor tek tablet var faturada her hangi bir sorun olmaz,adam devletten red yemiş dostum hb yazabilir vergi indirimli diye.
Gps var haritalar kullanılabiliyor.Bu tablette GPS mevcut mu? Araba için alsam haritaları falan kullanabiliyor muyum?
1423 lira gelirüni öğrenciyim acaba ne kadar gelir bana bilgin varmı
hocam GPS olduğuna nereden baktınız? Ben internetten araştırdım herhangi bir kaynak bulamadım GPS ile ilgili.Öğrenci vergi indiirmi oluyor, Klavyesi faturaya işlemiyor trk kutu şeklinde geliyor tablet rahatça alabilirisniz. Zaten hepsibırada her hangi bir sorunda tekrar fatura oluşturuyor.
Red yeme gibi bir durum yok ben de aynı tableti aldım başvurunu da yaptım, kşavye faturada extra gözükmüyor tek tablet var faturada her hangi bir sorun olmaz,
5 ay önce aldım tableti 9500 liradan fiyat performans ürünü bence, bende youtube da donma kasma vs gibi olaylar olmuyor. Gbox olayı da sadece bir defa yükleseniz yetiyor daha sonra uygulamalar ana ekrana geliyor otomatik direkt girebiliyorsunuz her hangi bir sorun oluşturmaz
Gps var haritalar kullanılabiliyor.
1423 lira gelir
Devlet deeteği ve klavyenin parasını çıkarsanız 6 bin liraya gelmiş oluyor bu fiyata çok iyi ihityacı olan kaçırmasın bence.
Ben kullanıyorun Ekranı aşağı kaydırınca direkt açılabiliyor google haritalar gibi kendi uygulaması da varhocam GPS olduğuna nereden baktınız? Ben internetten araştırdım herhangi bir kaynak bulamadım GPS ile ilgili.
Android multimedia al daha iyiBu tablette GPS mevcut mu? Araba için alsam haritaları falan kullanabiliyor muyum?
Tavsiyen nedir alternatif olarak ?Huawei MatePad 11.5 PaperMatte alıp pişman olmuş biri olarak yazıyorum HarmonyOS 3.1 (android 12) ile geliyor , HarmonyOS 4 çıktı güncelleme almıyor kısaca huawei ürünlerinden uzak durun.
Bu cihaz şuan HarmonyOS 5.0 (android 14) kullanman gerekiyor hatta 1-2 ay sonra HarmonyOS 6.0 ( Android 15) yüklemen gerekir
Dandik yazılımla youtubede video bile izleyemiyorsunuz Gbox da youtube indirdim youtubede video izlenmiyor (8-10sn de donuyor) bunun çözümü var mı ayrıca uygulamalarda youtubeyi indirdiğim halde görünmüyor böyle bir tablete en iyi işlemciyi koysunlar bir daha huawei cihaz kesinlikle almam
Kısaca Huawei cihazlar güncelleme almıyor
Kargo ödememeniz lazım premium almanız lazımvergi indirimi yok
Alıntıyı görüntüle
öğrenciye o desteği sağlamamak için 40 takla atıyorlar yazık. klavye var diye vergi indirimine girmiyor. komik cidden.
Ve ekrana dokunmadığında ekran 120hzden 60a düşüyor oyun falan oynarken ekrana tıkladığında takılma oluyor bı yüzdenHuawei MatePad 11.5 PaperMatte alıp pişman olmuş biri olarak yazıyorum HarmonyOS 3.1 (android 12) ile geliyor , HarmonyOS 4 çıktı güncelleme almıyor kısaca huawei ürünlerinden uzak durun.
Bu cihaz şuan HarmonyOS 5.0 (android 14) kullanman gerekiyor hatta 1-2 ay sonra HarmonyOS 6.0 ( Android 15) yüklemen gerekir
Dandik yazılımla youtubede video bile izleyemiyorsunuz Gbox da youtube indirdim youtubede video izlenmiyor (8-10sn de donuyor) bunun çözümü var mı ayrıca uygulamalarda youtubeyi indirdiğim halde görünmüyor böyle bir tablete en iyi işlemciyi koysunlar bir daha huawei cihaz kesinlikle almam
Kısaca Huawei cihazlar güncelleme almıyor
Huawei dışında bir marka. Matepad 11.5 Papermatte kullanıyorum. Arkadaş sınuna kadar haklı. Gbox uygulaması aşırı sorunlu. HarmonyOS da sorunlu bence dur yerden uygulamalardan attığı oluyor.Tavsiyen nedir alternatif olarak ?