huawei matepad 11 aldım iyi yapmış mıyım?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
beyler bayadır alma planım vardı kredi kart limitim yükselince alayım dedim, A150ALL kupon kodu ile 150 tl daha ucuza geldi bankadan da 12 taksit yapınca toplam 9270 e geldi ürün sizce iyi yapmış mıyım yoksa daha iyi tablet var mıydı o paraya?

Güzel seçim de ne kadar vade farkı aldı

beyler bayadır alma planım vardı kredi kart limitim yükselince alayım dedim, A150ALL kupon kodu ile 150 TL daha ucuza geldi bankadan da 12 taksit yapınca toplam 9270 e geldi ürün sizce iyi yapmış mıyım yoksa daha iyi tablet var mıydı o paraya?
Hayırlı olsun. Kullanan arkadaş var, gayet memnun, iyi seçim bence. Paket olarak indirim vardı klavye ve kalem dahil o şekilde mi?

Hayırlı olsun. Kullanan arkadaş var, gayet memnun, iyi seçim bence. Paket olarak indirim vardı klavye ve kalem dahil o şekilde mi?
aynen hocam kalem klavye ve tablet, ek olur bu ay içinde yorum yaparsam bluetooth mouse da hediye edilecekmiş sanırım da onu tam anlamadım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
guzel tablet bence, ben de cok arastırdım en son tablete ihtiyacım yok diyip gecistirdim. Mouse hediyesini almayı unutmayın :D

Geri