Neler Yeni

Huawei Matepad 11 İçin uygulama önerisi?

E.Drmş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emrah Durmuş
Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar.

Huawei Matepad 11'i yeni aldım bildiğiniz üzere huawei de playstore yok appgalery var orada da her uygulama yok . Ben uygulamaları dışarıdan apk olarak indirip kurulum yapıyorum. Bana önerebileceğiniz playstore gibi uygulama varmı direk tablete kurulum yapabileceğim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Huawei nin aldığı en saçma karar android tabanlı cihaz yapıyor Play Store yok saçmalığa bak

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Huawei nin aldığı en saçma karar android tabanlı cihaz yapıyor Play Store yok saçmalığa bak
Mecburiyetten kullanamıyorlar. ABD nin Huawei yi kara listeye almasından dolayı yani. 130 dan fazla ticaret lisansı talebine olumlu yanıt vermeyince böyle oluyor maalesef.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mecburiyetten kullanamıyorlar. ABD nin Huawei yi kara listeye almasından dolayı yani. 130 dan fazla ticaret lisansı talebine olumlu yanıt vermeyince böyle oluyor maalesef.
Neden kara listeye aldı peki burnunun dikine gidiyor zaten telefon tarafında ciddi düşüşe geçti

Mami48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mami Ayus
Aurora store kullanabilirsiniz. Kendim Huawei matepad t10s de kullanıyorum. Youtube için ise youtube vanced kullanıyorum

Top Bottom