🔥İndirim Huawei Matepad Pro Oled 25.799₺!

boşver hocam oneui 7 ile samsungda o stabillik de kalmadı zaten. s25de şuanlık bi sıkıntı yaşamadım ama tab s9 ultrada bazen sıkıntılar oluyor
Elimde tab s7 ve huawei var kıyasyaptığımda damsung halen daha stanil geliyor huawei amazonda bazen sesi bozuyor ytde video kendiliğinden vs başlıyor vs en kötü sıkıntısı kalem olabilir kullanım hissi olarak kötü değil kesiinlikle ama double tap çok kulanışlı değil ve her uygulamayı desteklemiyor maalesef şu ana kadar 2 tane uygulama gördüm destekleyen , kendi not uygulaması samsung note ile yarışır ama ikisndede güzel yazmak pek mümkün drğil yazıyı yumuşatmıyorlar , birde bazı uygulamalr sıkıntı çıkarıyor gpt , obsidian, notion gibisinden

Aşağı yukarı aynı fiyata Honor Magic Pad 2 var.

Hem bu cihaz ile benzer 12.3 inç 1600 nits peak 10 bit oled ekran, hem 8s gen 3snapdragon chipset hem de official google entegrasyonu var. Üstelik 8 hoparlörü falan var ve kalem + kılıf kutu içeriğinden çıkıyor.

Bu cihazı beğendim ama hem google desteği hem de 9000w işlemcisi kafamı karıştırdı.

Kullanan veya ikisi arasında tavsiye verebilecek var mı?

Aşağı yukarı aynı fiyata Honor Magic Pad 2 var.

Hem bu cihaz ile benzer 12.3 inç 1600 nits peak 10 bit oled ekran, hem 8s gen 3snapdragon chipset hem de official google entegrasyonu var. Üstelik 8 hoparlörü falan var ve kalem + kılıf kutu içeriğinden çıkıyor.

Bu cihazı beğendim ama hem google desteği hem de 9000w işlemcisi kafamı karıştırdı.

Kullanan veya ikisi arasında tavsiye verebilecek var mı?
Film/dizi için Huawei.
YouTube/Oyun için Honor.

Geri