O boyutta ki bir cihazla nasıl oyun oynayacaksınız ki anca coc falan oynanır.Selam Huawei Matepad11.5 Oyun oynamak ve Edit yapmak için alınır mı?
Ekranı büyükmüO boyutta ki bir cihazla nasıl oyun oynayacaksınız ki anca coc falan oynanır.
Sizce Böyle bir fiyata ipad varmısırO boyutta ki bir cihazla nasıl oyun oynayacaksınız ki anca coc falan oynanır.
O işler için yeterince güçlü olduğunu sanmıyorum. Biraz bütçeyi zorlayıp 9. Nesil iPad bak derim.Selam Huawei Matepad11.5 Oyun oynamak ve Edit yapmak için alınır mı?
Sizce 9.nesil yerine 10.nesil alınır mı?O işler için yeterince güçlü olduğunu sanmıyorum. Biraz bütçeyi zorlayıp 9. Nesil iPad bak derim.
Alınır.Sizce 9.nesil yerine 10.nesil alınır mı?
eyw hocamAlınır.
11.5 inç büyük tabii. Bu fiyata ipad kalmadı ama ikinci elde bulursanız mini 5 mini 6 bakılabilir oyun için ben 2 ay ön önce 11k ya ipad mini 6 almıştım oyun ve çizim için çok memnunum. İpad 8. Nesil de var fakat 32 gb lık modelini aldığım için fazla kullanışlı olmuyor. Sıfır ipad bulamazsınız büyük ihtimal ama ikinci el bulursanız mini serisi tam oyunlara göre.Ekranı büyükmü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce Böyle bir fiyata ipad varmısır
İpad 9-10 Alınmaz o paraya çıkarsan oyun için daha güçlü kaliteli cihaz vareyw hocam
Güç olarak anca iPad 9 ile yarışır bu.İpad 9-10 Alınmaz o paraya çıkarsan oyun için daha güçlü kaliteli cihaz var
HUAWEI MatePad Air | Peşin Fiyatına 3 Taksit
HUAWEI MatePad Air, üretkenliği ve yaratıcılığı ortaya çıkaran şık tasarım ve yüksek performans. Şimdi HUAWEI Online Mağazası'ndan satın alınconsumer.huawei.com
Snapdragon 888 oyunlarda a14 geçiyor ipad 9 diyorsun ayrıca ipad 10 çöpünde apple işlemci gücünü düşürmüş ısınmasın cihaz diye adam akıllı soğutma yapmak İşlerine gelmemişGüç olarak anca iPad 9 ile yarışır bu.
Bence alınmaz ipad mini flan alırdım o kadar para vermişken. Bende ipad 9 var ve bana yetiyor. Arada oyun oynuyorum edit yapıyorum kalem ile not alıyorum. Şarjı 1 gün boyunca yetiyor.Sizce 9.nesil yerine 10.nesil alınır mı?
Oyun için Mini 6 da düşünülebilir aslında. Ama fiyatlarına bakmadım.Bence alınmaz ipad mini flan alırdım o kadar para vermişken. Bende ipad 9 var ve bana yetiyor. Arada oyun oynuyorum edit yapıyorum kalem ile not alıyorum. Şarjı 1 gün boyunca yetiyor.