Huawei mi Xiaomi mi

redmi note 9 pro karşısında ne yapabiliyor o iphone se redmi note 9 pro nun en küçük kardeşi oluyor
iphone gereksiz redmi biçer geçer
1800mah bataryayı kaç saat hatta dakika* kullanacak alacak arkadaş
burada 5000 mah bataryalı iphone se den kat kat güçlü telefon varken iphone se önermeyin please
Biçer geçer mi? HAHAHAHA

Hız testleri onu söylemiyor ama?

Biçer geçer mi? HAHAHAHA

Hız testleri onu söylemiyor ama?
tamam iphone fanı ve evet biçer geçer
sen devam et yanlış yönlendirme yapmaya 15 dk lık kullanım ömrü var (15 dk da bataryası biter demek istiyorum ve 15 dk lafın gelişi)
8 çekirdekli işlemci
5020 mah batarya
2 kat fazla ram
4 adet kamera
iphone de ne var

redmi note 9 pro karşısında ne yapabiliyor o iphone se redmi note 9 pro nun en küçük kardeşi oluyor
iphone gereksiz redmi biçer geçer
1800mah bataryayı kaç saat hatta dakika* kullanacak alacak arkadaş
burada 5000 mah bataryalı iphone se den kat kat güçlü telefon varken iphone se önermeyin please
9 Pro SE 2020'yi sadece fiyatı ve bataryası ile geçebilir geri kalan bir çok konuda SE 2020 önde.
Ayrıca 9 Pro SE 2020'den kat kat güçlü değil kat kat güçsüz bir telefon,
A13 Bionic (SE 2020)= Ryzen 9 3900X ise
SP 720G (9 Pro)= İ3 9100F.
Dsle

Son düzenleme:
Batarya konusu evet iPhone SE de sıkıntılı fakat sadece ona bakmaman lazım. İddia ederim şu Note 9 pro 2 sene sonra güncelleme almayacak. Eğer alırsa bana yazın ;)
alır merak etme

sen devam et yanlış yönlendirme yapmaya 15 dk lık kullanım ömrü var (15 dk da bataryası biter demek istiyorum ve 15 dk lafın gelişi)
8 çekirdekli işlemci
5020 mah batarya
2 kat fazla ram
4 adet kamera
iphone de ne var
Kamera sayısına ve çekirdek sayısına göre bir cihazın performansını belirleyemezsin.

8 çekirdekli işlemci
5020 mah batarya
2 kat fazla ram
4 adet kamera
iphone de ne var
Ram konusunu açıkladım zaten. İşlemci konusunu açıklayayım çünkü hala savunmaya devam ediyorsun

Hatta buraya bakman bile yeterli
Post automatically merged:

ben çıkıyorum konudan siz konuşun
Nereye yav daha karpuz kesecektik?

k

kamera sayısı çok önemli değil evet ama ultra geniş açılı kamera ve odak kamerası ne abi
Odak kamerası değil telefoto kamera.
Geniç açı 9 Pro'ya bir avantaj sağlmasına rağmen ana kameranın video ve fotoğraf performansı SE 2020'de çok daha iyi, tek kamera olmasına rağmen.

tamam iki yıl sonra yeni androidi alırsa bana yaz
Kamera sayısına ve çekirdek sayısına göre bir cihazın performansını belirleyemezsin.
alın bakın :cool: :cool:
Post automatically merged:

tamam iki yıl sonra yeni androidi alırsa bana yaz
Odak kamerası değil telefoto kamera.
Geniç açı 9 Pro'ya bir avantaj sağlmasına rağmen ana kameranın video ve fotoğraf performansı SE 2020'de çok daha iyi, tek kamera olmasına rağmen.
bu arada işlemci için özür dilerm işlemcilere bakmadım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri