Huawei P20 Lite vs General Mobile GM21

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Telefonu 2.elden almıştım ve 2-3 yıllık. Annemde ise General Mobile GM21 var daha bir sene olmadı sanırım sıfır almıştık. Şu an P20 Lite aşırı kasıyor ve ısınıyor. Bende bu yüzden annemle konuşup telefonları değiştirmek istiyorum. Fakat Annemin telefonu daha iyi mi değil mi bilmiyorum. Sizce hangi telefon daha iyi?

Son düzenleme:
nokia tuslu telefon kullanirim p20 litedan daha iyi olur.(p20 lite kullanicisiyim)
Bende onu kullanıyorum ve bende hiç memnun değilim hocam. Cidden telefon değiştirecek olsam dünyanın parası. Annem telefonunu nerdeyse hiç kullanmıyor . Aklıma bu geldi bir işte.

P20 Lite kullandım dostum sakın. Reels izlesen izletmiyor. Telefonun animasyonu denen şey bir süre sonra kayboluyor. Direkt açılıyor çünkü dona dona açılıyor. P20 lite anca alo demek için kullanılır. Kamerası zaten ayrı bir komik. Zamanında bir firmaya belge fotoğrafı çekecektim ne kadar uğraşırsam uğraşayım çektirmemişti telefon. O derece de leş kamerası vardı.

arkadaş annemın p20 lite ı var tıklamıyor tuşa huawei pişmanlıktır:

Arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Telefonu 2.elden almıştım ve 2-3 yıllık. Annemde ise General Mobile GM21 var daha bir sene olmadı sanırım sıfır almıştık. Şu an P20 Lite aşırı kasıyor ve ısınıyor. Bende bu yüzden annemle konuşup telefonları değiştirmek istiyorum. Fakat Annemin telefonu daha iyi mi değil mi bilmiyorum. Sizce hangi telefon daha iyi?
Kardeşim şu durumda senin telefonunun işlemcisi daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,874
Üyeler
183,483
Son üye
Emirnnjjj
Geri