Neler Yeni

Huawei pura 70 pro nasıl

efes21

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar dün bir teknoloji mağazasından telefonları inceledim baktığım telefonlar iphone 15 pura 70 pro xiaomi 14t pro magic 6 pro modellerini inceledim kamera ,tasarım , arayüz gibi özelliklerine baktım aralarından pura 70 pro modeli çok hoşuma gitti telefonu elimden bırakmak istemedim resmen almadan son bi dafa size sormak istedim önerilerinizi açığım

Merhabalar dün bir teknoloji mağazasından telefonları inceledim baktığım telefonlar iphone 15 pura 70 pro xiaomi 14t pro magic 6 pro modellerini inceledim kamera ,tasarım , arayüz gibi özelliklerine baktım aralarından pura 70 pro modeli çok hoşuma gitti telefonu elimden bırakmak istemedim resmen almadan son bi dafa size sormak istedim önerilerinizi açığım
Google servisleri sıkıntısı harici güzel telefon.

Google servisleri sıkıntısı harici güzel telefon.
Micro-g ile halletmişler olayı.

Konuya gelirsek bende arkadaşımız gibi telefonu götürüp dükkandan koşmaya niyetlendim bi ara :D

Efsane tasarımı var resmen diğer tüm telefonlar telefon değil baba gel beni al diyor. Ekran kasa oranı harika ötesi. Arka Kamera tasarımı efso.
Hem hangi uygulamaya tıklarsan tıkla bi saniye düşüneyim diye bekleme yok anında önüne sunuyor.

İlk defa Huawei beğendim bende o da Pura 70 Pro. Gidip canlı canlı görmek başka bir oluyor.

Resimini kime gösteriyorum kafadan atıp tutuyor bi şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra gittim nakit alamıyorsam kredi alayım hiç olmazsa dedim. Adamlar demez mi sana olmaz? :D
Yaa nasıl olur kredi kredidir işte nasıl olmaz?

Yok bilmem bizden hiç bir zaman kredi almadınız felan, yok ilk kez kredi alırsanız pahalı ürün veremeyiz bilmem ne. Dedim abi kredi neyse iki katı öder öder bitiririm. Olmaz öyle söylediklerinde

Telefonunuz da sizin olsun diyip çıktım dükkandan. :D Bu da benim maceram

Son düzenleme:
Micro-g ile halletmişler olayı.

Konuya gelirsek bende arkadaşımız gibi telefonu götürüp dükkandan koşmaya niyetlendim bi ara :D

Efsane tasarımı var resmen diğer tüm telefonlar telefon değil baba gel beni al diyor. Ekran kasa oranı harika ötesi. Arka Kamera tasarımı efso.
Hem hangi uygulamaya tıklarsan tıkla bi saniye düşüneyim diye bekleme yok anında önüne sunuyor.

İlk defa Huawei beğendim bende o da Pura 70 Pro. Gidip canlı canlı görmek başka bir oluyor.

Resimini kime gösteriyorum kafadan atıp tutuyor bi şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra gittim nakit alamıyorsam kredi alayım hiç olmazsa dedim. Adamlar demez mi sana olmaz? :D
Yaa nasıl olur kredi kredidir işte nasıl olmaz?

Yok bilmem bizden hiç bir zaman kredi almadınız felan, yok ilk kez kredi alırsanız pahalı ürün veremeyiz bilmem ne. Dedim abi kredi neyse iki katı öder öder bitiririm. Olmaz öyle söylediklerinde

Telefonunuz da sizin olsun diyip çıktım dükkandan. :D Bu da benim maceram
Micro-g vs bende kullandım hocam halledilmiş olmuyor maalesef Psmart 2021 var bende şuanda kenarda duruyor 1.5 sene kullandım onu google servisi olmadan o zaman farklı farklı isimlerle bir sürü micro-g ve türevi uygulama kullandım ancak içinde geldiği şekilde olmuyor gene
Onun harici yukardada telefonu kötülemedim zaten sadece google servislerinin olmamasının çok büyük - olduğunu söylüyorum.

Micro-g vs bende kullandım hocam halledilmiş olmuyor maalesef Psmart 2021 var bende şuanda kenarda duruyor 1.5 sene kullandım onu google servisi olmadan o zaman farklı farklı isimlerle bir sürü micro-g ve türevi uygulama kullandım ancak içinde geldiği şekilde olmuyor gene
Onun harici yukardada telefonu kötülemedim zaten sadece google servislerinin olmamasının çok büyük - olduğunu söylüyorum.
2021 dönemi harbiden sorunluydu ona sözüm yok ama şuanda appstore mu ne oradan direk google play indirip çalıştırabiliyorsun ve play marketten de istediğin uygulamayı indiriyorsun onlarda çalışıyor güncelleniyor. Youtube kanallarını incele çözdüklerini görürsün Nova 13 vs cihazlarda.

Cihaz istediği kadar güzel olsun donanımı google yokken bence pek bir değeri kalmıyor. 2020'de p40lite aldım halen kullanıyorum kirin 810 halen işlerimde üzmüyor ancak google yok.

Hocam google servislerinin olmaması problem yaratabilir şuan kafamı karıştırmadı değil

telefon güzel, fakat işlemcisi kötü. performans için almayın. daha çok kamera odaklı

Yukarıdaki cihazlar arasında açık ara pura 70 pro önde hem stabilize hemde yazılım kalite açısından çok başarılı eğer günlük kullanım, sosyal medya ve kamera ise amacınızın uzun süre sizi sıkıntısız götürür.
9 yıldır telefon değişip kullanırım huawei, samsung, apple, xiaomi, lg gibi cihazlar kullandım ancak huaweiden aldığım kaliteyi hiçbir cihazdan alamadım şuan samsung kullanıyorum ama ileride tekrar buluşuruz inş hatta yd pura x almayı düşünüyorum ileride.

Ben değişince muhtemelen bir dahada huawei almam. Kalite konusunda bir şey diyemem ama yeni cihazlarda OEM kildii bile açılamıyor. Hani desekki artık cihaz eskidi ya da artık farklı bir ROM kullanalım onada izin yok. Ondan android alacaksam kesinlikle bunu göz önünde bulundururum.

Geri