Huaweinin orjinal sitesinden 11.5S tabletini aldım biraz kullandım ama ekranı çok kötü geldi gözüme ve iade etmek istiyorum iade hakkım var mı acaba ? 14 gün koşulsuz şartsız diyorlar ama
1) Ürünün alınmasının ardından, müşteri ürünü herhangi bir nedenle iade edebilir.
2) Ürünü iade etme gereklilikleri: orijinal ve tam kutu/paketleme, ana ürün, tüm standart aksesuarlar, belgeler (garanti belgesi vb.), hediyeler ve faturalar. Ürün hasar görmüş olamayacağı gibi ana ürünün seri/imei numarası uyumsuz olamaz. Ayrıca, ürünlerde herhangi bir kullanım veya hasar belirtisi olmamalıdır.
(. Ayrıca, ürünlerde herhangi bir kullanım veya hasar belirtisi olmamalıdır.) şu cümle kafamı karıştırıyor
2. 14 Günlük Koşulsuz İade Politikası
Ürünün size teslim tarihinden sonra 14 gün içinde, ürünü iade etmek için başvuruda bulunabilirsiniz. (Bu süre, müşterinin ürünü aldığı gün başlar.)1) Ürünün alınmasının ardından, müşteri ürünü herhangi bir nedenle iade edebilir.
2) Ürünü iade etme gereklilikleri: orijinal ve tam kutu/paketleme, ana ürün, tüm standart aksesuarlar, belgeler (garanti belgesi vb.), hediyeler ve faturalar. Ürün hasar görmüş olamayacağı gibi ana ürünün seri/imei numarası uyumsuz olamaz. Ayrıca, ürünlerde herhangi bir kullanım veya hasar belirtisi olmamalıdır.
(. Ayrıca, ürünlerde herhangi bir kullanım veya hasar belirtisi olmamalıdır.) şu cümle kafamı karıştırıyor