🔥İndirim Huawei Watch fit 3 2.499TL

DrequanN

80+
Reaksiyon skoru
49
Merhaba üründe şu anlık her yerde 3.299TL ama Trendyol'da şu anda indirimde 2.999TL ben ise 2.499TL'ye nasıl aldığımı söyleyeceğim ara ara mesaj olarak sestende anlaşılabiliyor çark geliyor bu çarktan çıktı 500 TL'lik kupon sizde çarkı çevirirseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 3

Son düzenleme:
Merhaba üründe şu anlık her yerde 3.299TL ama Trendyol'da şu anda indirimde 2.999TL ben ise 2.499TL'ye nasıl aldığımı söylersem ara ara mesaj olarak sestende anlaşılabiliyor çark geliyor bu çarktan çıktı 500 TL'lik kupon sizde çarkı çevirirseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 3
çok iyi fiyat alacak kaçırmasın

Merhaba üründe şu anlık her yerde 3.299TL ama Trendyol'da şu anda indirimde 2.999TL ben ise 2.499TL'ye nasıl aldığımı söylersem ara ara mesaj olarak sestende anlaşılabiliyor çark geliyor bu çarktan çıktı 500 TL'lik kupon sizde çarkı çevirirseniz bu fiyata alabilirsiniz.

Huawei Watch Fit 3
Hocam bluetooth kulaklık bağlayıp müzik dinleyebiliyomuyuz bu aletle

Watch 7 44mm aldım bunlar bana çok kötü gelmeye başladı

andoidde müzik indirip saate yapabiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldım direk hocam
Nasıl yani hocam telefon olmadan sadece saatle müzik dinleyebiliyormuyum mesela birde İOS cihazlarda bağlantı oluyormu

Watch 7 44mm aldım bunlar bana çok kötü gelmeye başladı
bütçe ve tarz meselesi sana kötü gelen bir başkası için güzel olabilir bu tarz söylemlerle bunu alacak ve daha fazla bütçesi olmayanlar için kırıcı olabiliyor aklınızda bulunsun

Nasıl yani hocam telefon olmadan sadece saatle müzik dinleyebiliyormuyum mesela birde İOS cihazlarda bağlantı oluyormu
hem ios hem andoid uyumlu müzik ise sadece androidde var diyor internette ios için gelince yazarım kulaklığı saate bağlayıp telefon olmadan dinlenebiliyorsun

bütçe ve tarz meselesi sana kötü gelen bir başkası için güzel olabilir bu tarz söylemlerle bunu alacak ve daha fazla bütçesi olmayanlar için kırıcı olabiliyor aklınızda bulunsun

hem ios hem andoid uyumlu müzik ise sadece androidde var diyor internette ios için gelince yazarım kulaklığı saate bağlayıp telefon olmadan dinlenebiliyorsun
Direk saate müzik indirebiliyormuyum hocam

Başlık yanıltıcı olmuş. Kupon yok bir şey yok 2999 fiyat.

Konuyu acan eleman turkce bilmiyor

Başlık yanıltıcı olmuş. Kupon yok bir şey yok 2999 fiyat.
açıklamaya yazdığımı okursan anlarsın
Konuyu acan eleman turkce bilmiyor
ne alaka arkadaşım açıklamayı oku önce oku oku oku !

1764185617580.webp

alın buda kanıtı

Son düzenleme:
Geri