Hüngür hüngür ağlıyorum

Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
Manyak mısın bunun için ağlanır mı

benim apex picked up in temu warehousede kaldı hafta sonu diye mi acaba

Saat sabahın 6'sı oldu ve ben hala ağlamaktan uyuyamıyorum. Aldığım AJ159 Pro havaalanına teslim edildikten 2 saat sonra AJ159 Apex'in stoğu geldi. Ve uçağa teslim edildiği için iade de edemiyorum. Aynı fiyata apex alabilirdim Pro gelecek ve asla iade edemeyeceğim Apex dururken Pro kullanacağım ya ben ne yapacağım şimdi lütfen birisi yol göstersin çok yoruldum ya
Şakaysa komik değilse daha komik gerçekten bu hayatta buna sabahın altısına kadar ağlayacak kadar dertsiz misin kardeşim? keşke bütün dertler bir mouse modeli olsa.

Dostum çok üzüldüm. Allah başımıza böyle dert vermesin

1730702104251.jpeg

Allah yardımcın olsun knk ne desem bilemedim çok üzüldüm lan
1730713718603.jpeg

Şunu düşün kanka bizden daha enaisi var bi tanesi 1500 e almış

Geri