Neler Yeni

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

mwoak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Onur Arda Keskin
selam beyler bende aliexpresten zamanında hy300 pro satın aldım ama öğrendiğim kadarı ile gamepad bağlayarak sistem düzgün çalışmıyormuş ben şu an xcloud aboneliğim bulunmakta ve sistem üzerinden oyunlara girebiliyorum ancak makina gamepadi görmüyor. bu sebep android 12 ve üstü modellerde yokmuş ancak elimdeki 11 olduğu için bu sorun bende bulunmakta internette bazı çözümler buldum ama denemekten yoruldum artık sizlerde böyle bir durum yaşayıpta sorunu çözen oldumu yada sistemi android 12 ye yükseltebiliyor muyuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sedat
Merhabalar foruma denk geldi bende xiaomi mi2 projeksiyon var android.bunun Bluetooth sürümünü güncellemek istiyorum. Mumkunmudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yasin murat
Hocam ben bunu şu forumdaki yüz kişiden talep etsem böyle bir cevap alamam.Tarif etsem yine alamam.Helal olsun.Çok teşekkür ederim.Düşünüp paylaştığın için. Bir umut ile denedim.Ama olmadı.
Cihazın yazılımdan mı yoksa donanımdan mı arızalı olduğunu çözemedim desem yeridir.Bana bu cihazın frimware si lazım.youtube de biri paylaşmış.
Zaten benim sıkıntılı cihazımı ben bu video ile açtım.Acaba onunyaparken cihazdaki modülü mü eksik kaldı uyumsuz mu kaldı orayı anlayamadım.Doğru frimware ile çözülür gibi.

Android üzerinde cihazın imajını alma gibi bir lüxümüz var mı acaba ? Eğer öyle bir durum var ise sizden talep etsem yardımcı olur musunuz ?
Eskiden acronis ile alıyorduk.Yarın bu konuyu araştıracağım.Basit şekilde imaj alabiliyorsak.Sizden talep edip kendi cihazıma yüklemeyi düşünüyorum.Diğer türlü zaten bir işe yaramayacak.

Kenar düzeltme bende de çalışmıyor bu arada.

Birde aklıma bişey geldi.Cihazın üzerindeki led ampulü değiştirerek lümen yükseltmesi yapabilir miyiz acaba ?
Araç farlarındaki ledler çok kuvvetli onlardan alıp söküp montaj ile güçlü ışık alınabilir diye düşünüyorum.
reis bende aynı ürünü aldım hy-300, 2. kullanımımda ekran smart projector yazısında takılı kaldı açılış ekranında takılı kalıyor yani, ne yaptıysam çözemedim yardımcı olurmusunuz

Top Bottom