Hocam ben bunu şu forumdaki yüz kişiden talep etsem böyle bir cevap alamam.Tarif etsem yine alamam.Helal olsun.Çok teşekkür ederim.Düşünüp paylaştığın için. Bir umut ile denedim.Ama olmadı.
Cihazın yazılımdan mı yoksa donanımdan mı arızalı olduğunu çözemedim desem yeridir.Bana bu cihazın frimware si lazım.youtube de biri paylaşmış.
Zaten benim sıkıntılı cihazımı ben bu video ile açtım.Acaba onunyaparken cihazdaki modülü mü eksik kaldı uyumsuz mu kaldı orayı anlayamadım.Doğru frimware ile çözülür gibi.
Android üzerinde cihazın imajını alma gibi bir lüxümüz var mı acaba ? Eğer öyle bir durum var ise sizden talep etsem yardımcı olur musunuz ?
Eskiden acronis ile alıyorduk.Yarın bu konuyu araştıracağım.Basit şekilde imaj alabiliyorsak.Sizden talep edip kendi cihazıma yüklemeyi düşünüyorum.Diğer türlü zaten bir işe yaramayacak.
Kenar düzeltme bende de çalışmıyor bu arada.
Birde aklıma bişey geldi.Cihazın üzerindeki led ampulü değiştirerek lümen yükseltmesi yapabilir miyiz acaba ?
Araç farlarındaki ledler çok kuvvetli onlardan alıp söküp montaj ile güçlü ışık alınabilir diye düşünüyorum.