TamerKs
80+ Silver
Cloud 2 şu an F/P bir ürün eğer bütçeniz yoksa cloud 2 alabilirsinizBütçe üstünde kalıyor biraz başka ürün var mı?
Cloud 2 şu an F/P bir ürün eğer bütçeniz yoksa cloud 2 alabilirsinizBütçe üstünde kalıyor biraz başka ürün var mı?
Hahaaha cloud 2 ye cop diyenin kulagina saygisi yoktur. Aynen o kadar cop bi kulaklik ki uretileli 8 10 yil oluyor hala deli gibi kullanan memnun kalan ve pro arenalarda bile birsuru secenek varken hala pro oyuncular tarafindan en iyi ses kasilabilen rakipsiz kulaklik diyolar burayada gelip kulaklik nedir ozellik nedir bilmeyenler yorum yapiyor 10 yildir rakibi cikamamis bir kulaklik ve 10 yil once cikmis bu kulaklik hala yeni kulakliklar fps oyunlari v.s icin yanina yanasamiyor. Mic kotu diyene burdan bi inceleme atarim logitech g prox ile cloud 2 nin hangisi kotu gorur. Gidin kulaginiz yoksa inceleme videolarina bakin sadece tr degil yabanci forumlara bakin. Logitech in en cok kullanilma tarafi cloud2 ye gore biraz daha konforlu olmasi cloud2 de konforlu ama logitech daha konforlu yeni ciktigi icin. Buna ters cikacaklar icinde gitsinler 2 kulakligin karsilastirmasini yabanci kanallardan izlesinler. Ingilizce bilmeyenler icinde cevirili izlesinler. Logitechin g pro x in fiyatinin tek pahali olmasi reklami cok iyi yapiyor ve cok iyi sponsor oluyor pro oyunculara kulaklik icin.
Görme problemin var galiba, ses kalite ortalama, mik kötü yazmışım hala boş konuşuyorsunHala bomboş yazı yazıyorsun. Yaz kötü özelliklerini bilgilensin insanlar. Çöp demenin hiçbir katkısı yok foruma.
Sen git Türkçe öğren monke seni dddHahaaha cloud 2 ye cop diyenin kulagina saygisi yoktur. Aynen o kadar cop bi kulaklik ki uretileli 8 10 yil oluyor hala deli gibi kullanan memnun kalan ve pro arenalarda bile birsuru secenek varken hala pro oyuncular tarafindan en iyi ses kasilabilen rakipsiz kulaklik diyolar burayada gelip kulaklik nedir ozellik nedir bilmeyenler yorum yapiyor 10 yildir rakibi cikamamis bir kulaklik ve 10 yil once cikmis bu kulaklik hala yeni kulakliklar fps oyunlari v.s icin yanina yanasamiyor. Mic kotu diyene burdan bi inceleme atarim logitech g prox ile cloud 2 nin hangisi kotu gorur. Gidin kulaginiz yoksa inceleme videolarina bakin sadece tr degil yabanci forumlara bakin. Logitech in en cok kullanilma tarafi cloud2 ye gore biraz daha konforlu olmasi cloud2 de konforlu ama logitech daha konforlu yeni ciktigi icin. Buna ters cikacaklar icinde gitsinler 2 kulakligin karsilastirmasini yabanci kanallardan izlesinler. Ingilizce bilmeyenler icinde cevirili izlesinler. Logitechin g pro x in fiyatinin tek pahali olmasi reklami cok iyi yapiyor ve cok iyi sponsor oluyor pro oyunculara kulaklik icin.
Yine de bayağı bir fark var çok arada kaldım bütçeyi arttırıp g pro x mi alsam diye düşünüyorumyine de mikrofon testinde biraz fark var hocam ama bence 500 TL'lik bir fark yok gibi o kadar. Cloud 2 metalik gri olanı 863 TL ye getirmişken kaçırmayalım.
Ahaha sen kendini biliyorum saniyosan teknoloji takip etmiyorsun sagdan soldan duydugun seylere inaniyorsun. Biri bir kulaklikga kotu dese hemeb o kulakliga kotuleyenlerdensin. Belli sana laf anlatmayacam bu cahilliginle ne kadar anlatsamda anlamayacan o yuzden bosver sen. En iyi sensin sen ne dersen o kralGörme problemin var galiba, ses kalite ortalama, mik kötü yazmışım hala boş konuşuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen git Türkçe öğren monke seni ddd
Arkadaşa katılıyorum. Her iki kulaklığı da deneyimledim. Şu an aktif olarak cloud 2yi kullanıyorum. Logitechi bir hafta kadar kısa bir süre kullandım. Kulaklık dışındaki tüm ekipmanlarım Logitech. Logitechin yazılım tarafı bir artı. Ses konusunda her iki kulaklık da tatmin edici. Logitechin mikrofonu bir tık daha iyi diyebilirim. Cloud 2nin mikrofonu da iyi kesinlikle kötü değil. Konfor olarak tasarımları benzer olduğu için çok farkları yok ama Logitech daha yeni bir ürün biraz daha rahat diyebilirim. Ayrıca cloud 2de yeni/eski sürüm durumu var. Bu yüzden her cloud2 birbiriyle tutmuyor. Sorunlar daha çok çıkabiliyor. Benimkinde bir sıkıntı yok şansıma gayet memnunum. Fiyatlarına gelince Logitech bence pahalı indirimlerde uygun denk gelirse tercih edilebilir. Cloud2 için max. 700 ideal bence. Çok almak istiyorsan ikinci el bak. Kullanmadım ama daha f/p olarak bu fiyat bantlarında Blackshark v2x'i de öneriyorlar. 500 TL bandında ona da bakılabilir.G PRO X Tabii ki, BLUE VOİCE mikrofonu ile arkadaşlarınla yayıncı sesi kalitesinde iletişim kurabilirsin. Ayrıca sesini beğenmediğin takdirde G HUB uygulamasından BASS gibi ayarları değiştirebilirsin. Dilersen yayıncıların kullandığı profilleri seçebilirsin.
İnceleme - Logitech G Pro X incelemesi 🎧
Herkese merhaba, bu konumda Logitech g pro x adlı oyuncu kulaklığının incelemesini yapacağız, bu benim ilk inceleme konum olacak, bu ilk incelemem eğer hata görürseniz uyarın düzelteyim. öncelikle şunu söyleyim logitech g pro x kulaklığını almak isteyen birisi, sadace sağ taraftan ses geliyor...forum.donanimarsivi.com
Hocam sana yardimci olayim karari sen ver eger ki fps oyunlari oynuyorsan ciddi ses kasiyim iyi oynayim diyosan cloud 2 al ama yok ben fps oynamiyom muzik v.s veya hikayeli oyun V.s dersende logitech alabilirsin. Ama yi ede arada az bir farkta yok. Tamamen butce meselesi. Logiteche tum parani vereceksen parasiz kalma cloud 2 al gec. Derim ne icin kullanicagini bilmiyorum. Ama o kadar farki vermeye degermi sen karar ver.Yine de bayağı bir fark var çok arada kaldım bütçeyi arttırıp g pro x mi alsam diye düşünüyorum
Aynen görme problemim olduğu için uyarı yedin bak İnsanlara bilgi vermek istiyorsan doğrusuyla yanlışıyla güzel bir üslupla yazabilirsin.Görme problemin var galiba, ses kalite ortalama, mik kötü yazmışım hala boş konuşuyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen git Türkçe öğren monke seni ddd
Katiliyorum bu arkadasa. Ama blackshark v2x in ses karti yok anakartinin ses karti iyise alabilirsin. Bende almayi dusunuyorum. Ben fps oynuyorum. Muzikte var seslide konusuyorum. Cloud 2 alicam mesela. Ama bu fiyata degil indirim olunca tabiArkadaşa katılıyorum. Her iki kulaklığı da deneyimledim. Şu an aktif olarak cloud 2yi kullanıyorum. Logitechi bir hafta kadar kısa bir süre kullandım. Kulaklık dışındaki tüm ekipmanlarım Logitech. Logitechin yazılım tarafı bir artı. Ses konusunda her iki kulaklık da tatmin edici. Logitechin mikrofonu bir tık daha iyi diyebilirim. Cloud 2nin mikrofonu da iyi kesinlikle kötü değil. Konfor olarak tasarımları benzer olduğu için çok farkları yok ama Logitech daha yeni bir ürün biraz daha rahat diyebilirim. Ayrıca cloud 2de yeni/eski sürüm durumu var. Bu yüzden her cloud2 birbiriyle tutmuyor. Sorunlar daha çok çıkabiliyor. Benimkinde bir sıkıntı yok şansıma gayet memnunum. Fiyatlarına gelince Logitech bence pahalı indirimlerde uygun denk gelirse tercih edilebilir. Cloud2 için max. 700 ideal bence. Çok almak istiyorsan ikinci el bak. Kullanmadım ama daha f/p olarak bu fiyat bantlarında Blackshark v2x'i de öneriyorlar. 500 TL bandında ona da bakılabilir.
prof oyuncuların neredeyse tamamı güncel olarak g pro x kullanıyor bu yorumun tecrübe içerdiğini sanmıyorumHocam sana yardimci olayim karari sen ver eger ki fps oyunlari oynuyorsan ciddi ses kasiyim iyi oynayim diyosan cloud 2 al ama yok ben fps oynamiyom muzik v.s veya hikayeli oyun V.s dersende logitech alabilirsin. Ama yi ede arada az bir farkta yok. Tamamen butce meselesi. Logiteche tum parani vereceksen parasiz kalma cloud 2 al gec. Derim ne icin kullanicagini bilmiyorum. Ama o kadar farki vermeye degermi sen karar ver.
Arap mısın bu metin ne dd camdan sallandır kendiniAhaha sen kendini biliyorum saniyosan teknoloji takip etmiyorsun sagdan soldan duydugun seylere inaniyorsun. Biri bir kulaklikga kotu dese hemeb o kulakliga kotuleyenlerdensin. Belli sana laf anlatmayacam bu cahilliginle ne kadar anlatsamda anlamayacan o yuzden bosver sen. En iyi sensin sen ne dersen o kral
Guncel olarak mi sana bir suru kisi sayarim kullanan. Hatta adamlar bununla ilgili surekli guncel tutulan siteler vae oralardanda ulasabilirsin tek tek arattirma bana. Ben arastirmamis olsam soylememprof oyuncuların neredeyse tamamı güncel olarak g pro x kullanıyor bu yorumun tecrübe içerdiğini sanmıyorum