HYPER X CLOUD 3 KABLOLU

Reaksiyon skoru
7
Dün tatlı tatlı pubg oynayıp bilgisayarı kapattım bugün oyunu açtığımda oyunun sesleri berbat haldeydi benim silahıımın sesi aşırı fazla damage sesi çok fazla araba sesleri ayak sesleri ise çok kısıktı birden bire kendiliğinden oldu yardım edebilecek var mı

Kablonun üzerinde 7.1 surround aktif etme tuşu olması lazım. Eğer o aktif ise kapat. Kendim de Cloud2 kullanıyorum. 7.1 ile ses kasılmıyor bilgin olsun. Dediğin gibi sesleri çok bozuyor ve neyin nerden geldiğini anlamıyorsun.

Kablonun üzerinde 7.1 surround aktif etme tuşu olması lazım. Eğer o aktif ise kapat. Kendim de Cloud2 kullanıyorum. 7.1 ile ses kasılmıyor bilgin olsun. Dediğin gibi sesleri çok bozuyor ve neyin nerden geldiğini anlamıyorsun.
bir tane tuş var o da mikrofonu aç kapat yapıyor

Yazılımı var mı nereden ses ayarlarını kontrol ediyorsun hocam?

Hocam benim bildiğim 7.1 açık ise oyunlarda ses kasılmıyor. Sizde açık olmadığına eminseniz başka ne sorun var bilemedim

7.1 bir dediğiniz şey dts özelliği değil mi oda açık değil zaten
Hocam bendeki ara kablodaki kontrolcü böyle. 7.1 sanal ses aktif etmek için basıyorum ve kırmızı yanıyor. Oyunda sesler boğuklaşıyor. Bir de bilgisayara direkt kulaklığın jak bağlantısı ile bağlayıp sesi deneyin

Ekler

• 17603742503077091178371093112553.webp
    17603742503077091178371093112553.webp
    868.8 KB · Hit: 6
Hocam bendeki ara kablodaki kontrolcü böyle. 7.1 sanal ses aktif etmek için basıyorum ve kırmızı yanıyor. Oyunda sesler boğuklaşıyor. Bir de bilgisayara direkt kulaklığın jak bağlantısı ile bağlayıp sesi deneyin
teşekkür ederim de maalesef düzelmedi yardımın için sağol ama bide bende öyle bir kontrolcü yok

teşekkür ederim de maalesef düzelmedi yardımın için sağol ama bide bende öyle bir kontrolcü yok
Kusura bakma hocam aynı kontrolcü var sanıyordum. Ama sendeki üründe 7.1 , Dts olarak geçiyormuş doğru.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,242
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri