Hyperx Alloy Core Nasıldır?

Hocam ya membrane ya da mekanik olsa daha iyi önceden yarı mekanik kullandım.
Peki neden memnun olmadınız? Eğer mekanik istiyorsanız CK350 Red Switch olanı al dostum kesinlikle Gamepower James Donkey Rampage gibi markalardan uzak dur.

Peki neden memnun olmadınız? Eğer mekanik istiyorsanız CK350 Red Switch olanı al dostum kesinlikle Gamepower James Donkey Rampage gibi markalardan uzak dur.
Hocam memnun kalmadım hoşuma gitmedi yarı mekanik ve neden rampageden uzak durulması lazım? ben Rampage Hydra R6 almaya karar vermiştim.

Hocam memnun kalmadım hoşuma gitmedi yarı mekanik ve neden rampageden uzak durulması lazım? ben Rampage Hydra R6 almaya karar vermiştim.
Kalitesiz ve uxun kullanımda sıkıntı çıkarabilecek markalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage yerine Alloy Core alırdım. Ya da Bloody B640.

Hocam konu açtım ve çogu kişi iyi dedi.
Forumun sevmediğim tarafi da bu zaten. Sadece DA kanalında bakıyorlar incelemesi var mı hmm evet var tamam bu alınır. Zaten Abdullah Hacıgül'de diyor bunu uzun kullanım videosunda gösteriyor ki CTRL tusuna bastiginda firliyor havaya. Alınmaz bu yüzden.

Son düzenleme:
mekank takının yoksa g213 veya o klavye arasından şeçim yap alloy core güzel kalvye bu arada ama bir g213 değil şıklık ve ek durdur başlat tuşları falan anladın sen

gayet iyi

Forumun sevmediğim tarafi da bu zaten. Sadece DA kanalında bakıyorlar incelemesi var mı hmm evet var tamam bu alınır. Zaten Abdullah Hacıgül'de diyor bunu uzun kullanım videosunda gösteriyor ki CTRL tusuna bastiginda firliyor havaya. Alınmaz bu yüzden.
Hocam o hepsinde olucak diye bir şey yokki.

Geri