Karacabey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 799
Ara ara oluyor stok bir bakın derim
%60 olmasa iyiymiş, ben olsam %60 klavyeye o kadar vermem geçenlerde dynatab 75x 32 dolar felandıAra ara oluyor stok bir bakın derim
yeşil değil aqua diye geçiyor, aqua switch hyperx in kendi ürettiği oldukça güzel bir switch, eğer faturadan red switch yazıyorsa ve sana gelen aqua switch ise iade et yada değişim iste, red switch daha çok fps oyunları rekabetçi oyunlar oynuyorsan biraz daha avantajlı sayılır ama aqua switch daha güzel hissiyatı olan bir switch bana göre.Arkadaşlar red switch diye yeşil switch yollamışlar sizce değişim talep etmeli miyim. Birde yedek yolladıkları boşluk tuşu çatlak yollanmış.
Valla bende kararsız kaldım çok fps oynamıyorum aslında. Sesi çok gibi geldi basım hissiyatı rede göre de güzel basımı biraz sert. Sadece ekstra verdikleri boşluk tuşu çatlak geldi. İade oluşturdum daha sonra kargo gelmedi tekrar oluşturdum. Son olarak iadeyi iptal ettim.yeşil değil aqua diye geçiyor, aqua switch hyperx in kendi ürettiği oldukça güzel bir switch, eğer faturadan red switch yazıyorsa ve sana gelen aqua switch ise iade et yada değişim iste, red switch daha çok fps oyunları rekabetçi oyunlar oynuyorsan biraz daha avantajlı sayılır ama aqua switch daha güzel hissiyatı olan bir switch bana göre.
üründe hasar varsa değişim isteyin. yarın bir gün klavye bozulsa ve garantiye gönderseniz ürüne siz hasar vermişsiniz bile diyebilirler. sıfır ürün alıyorsan her şeyi kusursuz olsun.Valla bende kararsız kaldım çok fps oynamıyorum aslında. Sesi çok gibi geldi basım hissiyatı rede göre de güzel. Sadece ekstra verdikleri boşluk tuşu çatlak geldi.