Neler Yeni

Hyperx Bozuk Kulaklık İade Yapmıyor Başka Kulaklık İster Misin Diyor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hyperx Cloud 3 Wireless var ve ürün fabrika çıkışlı bozuk. Araştırdığım ve gördüğüm şikayetlerden dolayı Hyperx ulaştım iade yapmamakta ısrarcılar. Aynısı için bekletecekler ya da başka kulaklık istiycem. Ben tekrar böyle problem olur diye korkuyorum. İade mi istemeliyim yoksa Hyperx varmı daha iyi bir kulaklık sorun olmıycak. 5000TL ye almıştım.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
efe araci
bence iade isteyin çünkü muadili diye kötü bir kulaklık verebilirler.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun
Hyperx Cloud 3 Wireless var ve ürün fabrika çıkışlı bozuk. Araştırdığım ve gördüğüm şikayetlerden dolayı Hyperx ulaştım iade yapmamakta ısrarcılar. Aynısı için bekletecekler ya da başka kulaklık istiycem. Ben tekrar böyle problem olur diye korkuyorum. İade mi istemeliyim yoksa Hyperx varmı daha iyi bir kulaklık sorun olmıycak. 5000TL ye almıştım.
hocam cloud 3 wireless aldım iki haftadır kullanıyorum nasıl bir sorun vardı acaba

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence iade isteyin çünkü muadili diye kötü bir kulaklık verebilirler.
Ürünü benim seçmemi istiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam cloud 3 wireless aldım iki haftadır kullanıyorum nasıl bir sorun vardı acaba
Kulaklık ve mikrofonda sürekli sesler robotlaşıyordu. Bana gelen tüm sesler video oyun arkadaşın sesleri robot geliyordu. Aynı zamanda benim sesimde robot konuşuyormuş gibi gidiyordu. İnternet kesildiğinde olduğu gibi değil ama bildiğin robot konuşuyor sanki. Her şey robotlaşıyor

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun

Kulaklık ve mikrofonda sürekli sesler robotlaşıyordu. Bana gelen tüm sesler video oyun arkadaşın sesleri robot geliyordu. Aynı zamanda benim sesimde robot konuşuyormuş gibi gidiyordu. İnternet kesildiğinde olduğu gibi değil ama bildiğin robot konuşuyor sanki. Her şey robotlaşıyor
anladım hocam galiba bozuk kulaklığınız acaba dedim mic monitoring mi açtınız kendi sesinizi size geri veriyor kullanırken vs ama bozuk gibi direkt

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Mert ash

senin seçimine bağlıysa hs80max iste olur belki :D

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Mert ash
Aynı şikayetten çok var

Hyperx ürünü tabii ki bro :D bugün haber versem iyi olur
Öyle saçma şey mi olurmuş hem iade etmiyorlar hem de en iyi kulaklıklarının yerine başka bir şey vermek istiyorlar keriz yerine koyuyolar resmen

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Öyle saçma şey mi olurmuş hem iade etmiyorlar hem de en iyi kulaklıklarının yerine başka bir şey vermek istiyorlar keriz yerine koyuyolar resmen
Ne istersem verecekler aynısını istesem de verecek. Daha iyisi varmı bilmiyorum

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun
Ne istersem verecekler aynısını istesem de verecek. Daha iyisi varmı bilmiyorum
yani hocam aynısnı da tekrar istiyebilirsiniz ben memnunum stok ses kalitesini ve yazılımındaki ses modunu beğenmedim ama dolby accses ile gayet kaliteli kullanıyorum kendi yaptığım ses ayarlarında memnun kalmasaydım iade edecektim kulaklık çok rahat uzun gidiyor vs vs

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
yani hocam aynısnı da tekrar istiyebilirsiniz ben memnunum stok ses kalitesini ve yazılımındaki ses modunu beğenmedim ama dolby accses ile gayet kaliteli kullanıyorum kendi yaptığım ses ayarlarında memnun kalmasaydım iade edecektim kulaklık çok rahat uzun gidiyor vs vs
Rahat evet ben öncesinde de hyperx cloud 2 kullandım. Kablolu jak girişli eski model bir kulaklık kullanıyorum bayadır dizi izliyorum arkadaşlarla sohbet ediyorum hala bir problem görmedim. Kulaklıktan kaynaklı bir problem muhtemelen çünkü aynı şikayeti yaşayanlar var. Daha iyi bir modeli var mı bilmiyorum. Bluetooth ile alaklımı onuda bilmiyorum

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert
Cihazı nereden aldınız? Aldığınız yer ile konuştunuz mu?

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
Yunus Emre Uzun
Rahat evet ben öncesinde de hyperx cloud 2 kullandım. Kablolu jak girişli eski model bir kulaklık kullanıyorum bayadır dizi izliyorum arkadaşlarla sohbet ediyorum hala bir problem görmedim. Kulaklıktan kaynaklı bir problem muhtemelen çünkü aynı şikayeti yaşayanlar var. Daha iyi bir modeli var mı bilmiyorum. Bluetooth ile alaklımı onuda bilmiyorum
hocam ürün bozuk büyük ihtimalle bence cloud 3 ten daha üstü yok diye biliyorum tekrar alabilirsiniz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,104
Üyeler
170,305
Son üye
ADAMO
Top Bottom