🔥İndirim 🔥🔥🔥Hyperx Cirro Buds pro 🔥🔥🔥 701Tl ( yeni hesap ile ) 🔥🔥🔥

alinmiyoabi

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Fiyatı gayet iyi MS süresi 90 aldanmayin çoğu 60 MS yazan kulaklıklar normalde 100 MS altı değil bu 90 MS ise gerçekten gayet iyi
Ben sipariş geçtim cumartesi geliyor bilgi veririm.

Ekler

• IMG_20250417_220416.jpg
    IMG_20250417_220416.jpg
    192 KB · Hit: 186
kardesim kullaniyor fena degil gibi memnun

Övülmeyen bir ürün
Baseus ma10 olsa onu tavsiye edicende şuan bu fiyatta kötü secenek değil givi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen bu parayı nerden buluyon la bütün kulaklıkları almışsın geri iade mi ediyon
Nopeee :D 13. Kulaklık hayırlısı abimle paslasiyom oda seviyo baya bolusuyoz genelde

Baseus ma10
Nothing Ear stick
Cmf buds pro 2
H612bt
Attack shark l90
KD edx pro
Havit tw970
Razer barrucuda
Logitech g435
Xiaomi buds 6 play
Realfit f3
JBL C100si
Razer tws RGB(150 dolar yd ürünü )
Elimde aklima gelenler bunlar diğer dolapta dahada vardır

Saydım 14. Kulaklık oluyomus

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Ascl
yıllardır Haylou T15 kullanıyorum 2020 yılında almışım. Sadece bilgisayar başında film müzik için falan kullanıyorum. 230 TL ye almışım. Sarjı iyice azalmaya başlamıştı. Hyperx sonuçta ne kadar kötü olabilir diyorum oyun oynamayacağım zaten. 40 dakka da tamamen sarj, 7 saat civarı da normal sarjı gidiyor heralde. işimi görür. 2 taksit yapıştırdım amazondan :D teşekkürler.

yıllardır Haylou T15 kullanıyorum 2020 yılında almışım. Sadece bilgisayar başında film müzik için falan kullanıyorum. 230 TL ye almışım. Sarjı iyice azalmaya başlamıştı. Hyperx sonuçta ne kadar kötü olabilir diyorum oyun oynamayacağım zaten. 40 dakka da tamamen sarj, 7 saat civarı da normal sarjı gidiyor heralde. işimi görür. 2 taksit yapıştırdım amazondan :D teşekkürler.
Bende öyle düşündüm aldım valla çokta ihtiyaç yoktu :D ama deneyelim taksit nasıl yaptınız hocam word de faiz aliyor

2 taksit için ziraat bankasının kredi kartına faiz istemedi hocam bende.
İyi hocam hayırlı olsun

Başka bir kulaklık daha paylasicam yarin tam FP lik siparsim geçtim fiyatı 425 TL normalde mediamarktta 2k

SBC kulaklığa para verilmez radyo sesi alırsınız
Her konuya bunu yaz sonra git hocam valla tamam her şeyin bir alıcısı var oraya 13 kulaklık yazmışım kulağı tirmalicak bi sesi olan acayip yok

SBC kulaklığa para verilmez radyo sesi alırsınız
790 TL ye kulaklik paylasmisim mediamartk teknosada 2k ona göre bakın ben indirime bakarım bura ürün tartışma yeri değil ki yarı fiyattan ucuz

Geri