🔥İndirim 🔥🔥🔥Hyperx Cirro Buds pro 🔥🔥🔥 701Tl ( yeni hesap ile ) 🔥🔥🔥

Baseus ma10 olsa onu tavsiye edicende şuan bu fiyatta kötü secenek değil givi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nopeee :D 13. Kulaklık hayırlısı abimle paslasiyom oda seviyo baya bolusuyoz genelde

Baseus ma10
Nothing Ear stick
Cmf buds pro 2
H612bt
Attack shark l90
KD edx pro
Havit tw970
Razer barrucuda
Logitech g435
Xiaomi buds 6 play
Realfit f3
JBL C100si
Razer tws RGB(150 dolar yd ürünü )
Elimde aklima gelenler bunlar diğer dolapta dahada vardır

Saydım 14. Kulaklık oluyomus
en memnun oldugun fp olanı hangisi cmf buds pro 2 yi almayı dusunuyorum onerır mısın

en memnun oldugun fp olanı hangisi cmf buds pro 2 yi almayı dusunuyorum onerır mısın
Şimdi ben 1700 TL'ye ear sticki almıştım gerçekten çok iyi rahat sonra cmf yi 2500 e aldım cmf nin yani hangi şarkıları dinliyosunuz yada ne için kullanıcaksiniz ona göre oneriyim hocam

Baseus ma10 u overdim ama stoğu yok maalesef forumda paylaşınca bitti Xiaomi buds 6 pro vardı onada bakabilirsiniz

sbc kulaklık ne onu bile bilmiyorum :D haylou dan kötü olamaz heralde :D şimdiki kulaklığım haylou T15 :D

Flac ve Wav albümlerdeki kayıpsız sesi desteklemiyor kaynağı çalar ama mp3 veya daha düşük seviyede ses kalitesi alırsınız

aptX HD ve SBC arasında bile uçurum fark var

aptX HD ----> Jabra Elite 3
LHDC veya LDAC kulaklık fazlasıyla ihtiyacınızı karşılarsınız

850 TL'ye aldığım Jabra Elite 3 aptX HD

10 gün önce aldığım kullaklıklar

750 tl Soundpeats T3 Pro SBC (youtube incelemede F/P diyen soytarılara inanmayın ben aldım pişmanım)
800 tl Baseus bowie MA10 TWS SBC ( aldım pişmanım)

Bu kulaklıklara jabra 8 - jabra 10 dan iyi diyenler KESİNLİKLE SAĞIR DERİM video çekecem diye milleti kandırıyorlar

SES KALİTESİ
Jabra Elite 3 ----> 10 üzerinden 7
Soundpeats T3 Pro -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Baseus bowie MA10 TWS -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Oneodio Pro C -----> 10 üzerinden 8,5 (1 YIL ÖNCE 1327 TL ye almıştım)

1744925485683.png

1744926511067.png

1744926755407.png

Son düzenleme:
Flac ve Wav albümlerdeki kayıpsız sesi desteklemiyor kaynağı çalar ama mp3 veya daha düşük seviyede ses kalitesi alırsınız

750 tl Soundpeats T3 Pro SBC (youtube incelemede F/P diyen soytarılara inanmayın ben aldım pişmanım)

Bu kulaklıklara jabra 8 - jabra 10 dan iyi diyenler KESİNLİKLE SAĞIR DERİM video çekecem diye milleti kandırıyorlar

SES KALİTESİ

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam baseusu silah zoruyla aldırmadık her konuda gömmek zorunda değilsin de bişey mi batıyor anlamadım gitti iade edebilirdin pişmanım demek saçma o batarya 3 ay bitmez öyle düşün kullan

SES KALİTESİ

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Milleti kandırmak değil o fiyata o anc yi bulamazsin daha dogrusu 3kya kadar o anc yi bul 5 paket alalım 706 TL ye ? Ulan babamın firması olsa bu kadar savunmam ama gömmeye de gelinmez bir ürünü

playstation uyumu yok galiba dimi?

Tamam hocam baseusu silah zoruyla aldırmadık her konuda gömmek zorunda değilsin de bişey mi batıyor anlamadım gitti iade edebilirdin pişmanım demek saçma o batarya 3 ay bitmez öyle düşün kullan

Milleti kandırmak değil o fiyata o anc yi bulamazsin daha dogrusu 3kya kadar o anc yi bul 5 paket alalım 706 TL ye ? Ulan babamın firması olsa bu kadar savunmam ama gömmeye de gelinmez bir ürünü
O arkadaşı engelle geç fazla takma kafaya adamın 10 mesajının 9 u ürün gömme

Anc olunca ne oluyor onu anlamadım. Zor bir teknoloji değil mikrofondan gelen sesi kulağına ters bir şekilde veriyor nötrlemek için. Kulaklığı sesi için almıyor muyuz?

Ya arkadaşlar ne zamandır bilgisayarda oyun oynarken kullanmak ıcın kulak ıcı kulaklık arıyorum bulamadım yok mu tavsıyesı olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,503
Üyeler
185,751
Son üye
Yasin yazıcı
Geri