🔥İndirim 🔥🔥🔥Hyperx Cirro Buds pro 🔥🔥🔥 701Tl ( yeni hesap ile ) 🔥🔥🔥

Flac ve Wav albümlerdeki kayıpsız sesi desteklemiyor kaynağı çalar ama mp3 veya daha düşük seviyede ses kalitesi alırsınız

aptX HD ve SBC arasında bile uçurum fark var

aptX HD ----> Jabra Elite 3
LHDC veya LDAC kulaklık fazlasıyla ihtiyacınızı karşılarsınız

850 TL'ye aldığım Jabra Elite 3 aptX HD

10 gün önce aldığım kullaklıklar

750 tl Soundpeats T3 Pro SBC (youtube incelemede F/P diyen soytarılara inanmayın ben aldım pişmanım)
800 tl Baseus bowie MA10 TWS SBC ( aldım pişmanım)

Bu kulaklıklara jabra 8 - jabra 10 dan iyi diyenler KESİNLİKLE SAĞIR DERİM video çekecem diye milleti kandırıyorlar

SES KALİTESİ
Jabra Elite 3 ----> 10 üzerinden 7
Soundpeats T3 Pro -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Baseus bowie MA10 TWS -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Oneodio Pro C -----> 10 üzerinden 8,5 (1 YIL ÖNCE 1327 TL ye almıştım)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Reis , her konuda aynı mesajı paylaşıyorsun , piyasada kulaklık kalmadı ne alacağız ?

Ben telefon kampanyasıyla Galaxy Bud 3 almıştım. Açmadım daha satarım diye, sizce kullanmalı mıyım çok kulaklık kullanmıyorum ama iyiyse satmaya gerek yok.

özellikleri bakımından baktım ben 700tl ye anc li kulaklık yok]
QCY Haylou markalarının var hocam. Anc olması önemli değil anc açınca ses kalitesinin bozulmaması önemli. Ondan öte saf sesi önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flac ve Wav albümlerdeki kayıpsız sesi desteklemiyor kaynağı çalar ama mp3 veya daha düşük seviyede ses kalitesi alırsınız

aptX HD ve SBC arasında bile uçurum fark var

aptX HD ----> Jabra Elite 3
LHDC veya LDAC kulaklık fazlasıyla ihtiyacınızı karşılarsınız

850 TL'ye aldığım Jabra Elite 3 aptX HD

10 gün önce aldığım kullaklıklar

750 tl Soundpeats T3 Pro SBC (youtube incelemede F/P diyen soytarılara inanmayın ben aldım pişmanım)
800 tl Baseus bowie MA10 TWS SBC ( aldım pişmanım)

Bu kulaklıklara jabra 8 - jabra 10 dan iyi diyenler KESİNLİKLE SAĞIR DERİM video çekecem diye milleti kandırıyorlar

SES KALİTESİ
Jabra Elite 3 ----> 10 üzerinden 7
Soundpeats T3 Pro -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Baseus bowie MA10 TWS -----> 10 üzerinden 4,5 - 5
Oneodio Pro C -----> 10 üzerinden 8,5 (1 YIL ÖNCE 1327 TL ye almıştım)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Codec ses kalitesi açısından önemli fakat Spotify veya Youtube Music'den dinleyen biri için pek fark etmez. Zaten aptx hd butun telefonlar desteklemiyor.

QCY Haylou markalarının var hocam. Anc olması önemli değil anc açınca ses kalitesinin bozulmaması önemli. Ondan öte saf sesi önemli.

Codec ses kalitesi açısından önemli fakat Spotify veya Youtube Music'den dinleyen biri için pek fark etmez. Zaten aptx hd butun telefonlar desteklemiyor.
Hocam oraya 15 kulaklık yazdim aşağı yukarı ses kalitesi zaten kimse acayip önemli bir şey için acayip mükemmel beklemez kimse kulağı bozmayan ortalama ses ve ma10 modelindeki anc 3 klik kulaklıklar da olmadığı için ben ovmustum şimdi şöyle tabii ki 3klik kulaklıkların ancsi iyi ama kulaklığın yapısı ve kulaklığın şekli de etkili ma10 modelin ondan anc iyidi yoksa çokta iyi olmayabilirdi o tarz yapmasalar kulaklığı

Reis , her konuda aynı mesajı paylaşıyorsun , piyasada kulaklık kalmadı ne alacağız ?
Adam gelmiş ya hoşgeldin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,701
Üyeler
185,789
Son üye
Abjk
Geri