Neler Yeni

hyperx cloud 2 alınır mı?

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Sidar Özel
bu kulaklık alınır mı

Leqendd

80+
Kingston üretimi cloud 2ler çok güzeldi fakat stokları tükendi artık. HP üretimliler bence alınmaz artık, malzeme kalitesi vs. aşırı dandik. hızlı kırılıyor. Razer blackshark v2x öneririm.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Kingston üretimi cloud 2ler çok güzeldi fakat stokları tükendi artık. HP üretimliler bence alınmaz artık, malzeme kalitesi vs. aşırı dandik. hızlı kırılıyor. Razer blackshark v2x öneririm.
Cloud 2 yerine v2x mi önerdin cidden
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kulaklık alınır mı
hp üretimi de o kadar kötü değil o paralardaki en iyi kulaklık hala , cloud 2 nin rakibi de blackshark v2x değil v2 dir

Leqendd

80+
Cloud 2 yerine v2x mi önerdin cidden

hp üretimi de o kadar kötü değil o paralardaki en iyi kulaklık hala , cloud 2 nin rakibi de blackshark v2x değil v2 dir
kanka mesajıma rastgele kahkaha emote'u atıp, daha kulaklığı kullanmadan hp o kadar da kötü değil demen nasıl bir kafa? Nasıl bi cahillik örneğisin sen? Cloud 2 wireless- c2 wired tüm kulaklıklarda tecrübe sahibi birisiyim. hp üretimi cloud 2 alan tüm arkadaşlarım 6 ay-1.5 sene içinde hepsinin kulaklığı kırıldı. hepsinin belirli bir süre sonra, klasik olarak belirli bir yeri kırılıyor ve garantiye göndermek zorunda kalıyorlar. Ayrıca kingston üretimi cloud 2 wireless da kullandım, hp üretimi cloud 2 de. Aralarında dağlar kadar fark vardı. Hem malzeme kalitesi, hem ses, hem de kırılganlık açısından. Ergenlik yapmayı bırak biraz da adamın parasını çöp etme.

evet hp üretimi cloud 2ler o kadar kötü.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
kanka mesajıma rastgele kahkaha emote'u atıp, daha kulaklığı kullanmadan hp o kadar da kötü değil demen nasıl bir kafa? Nasıl bi cahillik örneğisin sen? Cloud 2 wireless- c2 wired tüm kulaklıklarda tecrübe sahibi birisiyim. hp üretimi cloud 2 alan tüm arkadaşlarım 6 ay-1.5 sene içinde hepsinin kulaklığı kırıldı. hepsinin belirli bir süre sonra, klasik olarak belirli bir yeri kırılıyor ve garantiye göndermek zorunda kalıyorlar. Ayrıca kingston üretimi cloud 2 wireless da kullandım, hp üretimi cloud 2 de. Aralarında dağlar kadar fark vardı. Hem malzeme kalitesi, hem ses, hem de kırılganlık açısından. Ergenlik yapmayı bırak biraz da adamın parasını çöp etme.

evet hp üretimi cloud 2ler o kadar kötü.
Bende dediğin kulaklıkların hepsi var , ses kasamayacağın , mikrofonu ortalama , ses kartsız çöp padli blackshark v2xi , hp üretimi bile olsa cloud 2 ye öneriyosan sağırsındır , git kbbden randevu al , ayrıca dediğin kulaklıkların hepsi bende var ek olarak sslerini bıraktım bidaha da karşındakini kullanmadığın kulakık diye yargılama böyle adamı sap gibi ortada bırakırlar başka rezil olmak istediğin konu varsa konuyu uzatıp devam ettirebilirsin , arkadaşlarının lafıyla da bilmediğin konular hakkında yorum yapma aşağılık kompleksli ergen

Ekler

• 85f199b4-31ea-4b6e-b870-b55042ae37fe.jpg
    85f199b4-31ea-4b6e-b870-b55042ae37fe.jpg
    431.8 KB · Hit: 33
  • d22d6e49-ad6c-49fd-ac72-b0989bf6d7a8.jpg
    d22d6e49-ad6c-49fd-ac72-b0989bf6d7a8.jpg
    579.8 KB · Hit: 36
  • 581bd9a8-f61d-43a5-94b4-1a24bf9f5cee.jpg
    581bd9a8-f61d-43a5-94b4-1a24bf9f5cee.jpg
    622.8 KB · Hit: 37

Leqendd

80+
Bende dediğin kulaklıkların hepsi var , ses kasamayacağın , mikrofonu ortalama , ses kartsız çöp padli blackshark v2xi , hp üretimi bile olsa cloud 2 ye öneriyosan sağırsındır , git kbbden randevu al , ayrıca dediğin kulaklıkların hepsi bende var ek olarak sslerini bıraktım bidaha da karşındakini kullanmadığın kulakık diye yargılama böyle adamı sap gibi ortada bırakırlar başka rezil olmak istediğin konu varsa konuyu uzatıp devam ettirebilirsin , arkadaşlarının lafıyla da bilmediğin konular hakkında yorum yapma aşağılık kompleksli ergen
Blackshark v2x hakkında bir yorum yapmadım ve vurabileceğin tek yer o olduğu için oraya oynaman da ayrı bir tuhafmış kanka hahahahah. Eğer dediğin gibi kulaklıkların hepsi sende var ise ve uzun süre kullanıp hala daha bu yorumları yapıyorsan ne diyeyim sana, asıl randevu alması gereken kişi sensin emin ol buna :D. Benim yorumlarımın hepsi biri ben olmak üzere 3 farklı kişinin uzun kullanım deneyimlerine dayanıyor ve hepsi belirttiğim sürelerde kırıldı emin ol buna. Sap gibi ortada bırakmış beni ah ne kadar yazık. Ayrıca v2x in mikrofonuna ortalama kulaklık mikrofonu demen de ayrı bir tuhaf, cloud 2 sahibiyim diyip v2x in mikrofonuna laf atmak. her neyse. Ergenin tekisin cidden en acil zamanda yardım al. (y)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Blackshark v2x hakkında bir yorum yapmadım ve vurabileceğin tek yer o olduğu için oraya oynaman da ayrı bir tuhafmış kanka hahahahah. Eğer dediğin gibi kulaklıkların hepsi sende var ise ve uzun süre kullanıp hala daha bu yorumları yapıyorsan ne diyeyim sana, asıl randevu alması gereken kişi sensin emin ol buna :D. Benim yorumlarımın hepsi biri ben olmak üzere 3 farklı kişinin uzun kullanım deneyimlerine dayanıyor ve hepsi belirttiğim sürelerde kırıldı emin ol buna. Sap gibi ortada bırakmış beni ah ne kadar yazık. Ayrıca v2x in mikrofonuna ortalama kulaklık mikrofonu demen de ayrı bir tuhaf, her neyse. Ergenin tekisin cidden en acil zamanda yardım al. (y)
Cloud 2 kablolu ve kablosuzunu kullanmış biri olarak blackshark v2x i niye gözünde büyütüyosun onu anlamadım , yanlış yorum yaptığını kabullenmek bir küçüklük göstergesi değil burda insanların deneyimleriyle ürün alacak bir arkadaşın konusu var , amacımız ona yardımcı olmak hangimizin daha çok deneyimi olduğunu karşılaştırmak değil , cloud 2 nin mikrofonu ortalamanın altında kötü fakat o ses kasma olayını başka o bütçede hiçbir kulaklıkla kasamazsın ve o ses seviyesini bv2x te alamazsın , ses kartlı ve daha kaliteli olan blackshark v2 modeliyle karşılaştırıyorum ve sen hala v2x in bile daha iyi olduğunu iddia ediyorsun , ayrıca gerçekten karşındakinin yaşını ve deneyimlerini bilmeden onlar hakkında yorum yapma ya da tavsiyem psikolojik destek al normal bir aşağılık kompleksi değil karşına ilerde daha büyük sorunlarla çıkar iyi akşamlar abicim

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Alınır arkadaşım. Ses kasmada, oyunlarda çok iyi. Müzik dinlemede vasat. 3 adet kulaklığım var. Cloud 2, V2 ve şuan kullandığım rog delta. İmkân var ise v2. Yoksa cloud 2

Leqendd

80+
Cloud 2 kablolu ve kablosuzunu kullanmış biri olarak blackshark v2x i niye gözünde büyütüyosun onu anlamadım , yanlış yorum yaptığını kabullenmek bir küçüklük göstergesi değil burda insanların deneyimleriyle ürün alacak bir arkadaşın konusu var , amacımız ona yardımcı olmak hangimizin daha çok deneyimi olduğunu karşılaştırmak değil , cloud 2 nin mikrofonu ortalamanın altında kötü fakat o ses kasma olayını başka o bütçede hiçbir kulaklıkla kasamazsın ve o ses seviyesini bv2x te alamazsın , ses kartlı ve daha kaliteli olan blackshark v2 modeliyle karşılaştırıyorum ve sen hala v2x in bile daha iyi olduğunu iddia ediyorsun , ayrıca gerçekten karşındakinin yaşını ve deneyimlerini bilmeden onlar hakkında yorum yapma ya da tavsiyem psikolojik destek al normal bir aşağılık kompleksi değil karşına ilerde daha büyük sorunlarla çıkar iyi akşamlar abicim
SDFKLGDFJLHKGDFSKJHSDFGH yuh ama ya cidden yuh ya. 10000 tane mesajın var bari bu kadar mesaj attıktan sonra okuduğunu anla be. Ben tam olarak nerede v2x i gözümde büyütmüşüm ve v2xin v2 den daha iyi olduğunu söylemişim açıklar mısın bana çok merak ettim. Yazdıklarımı anlamıyorsun diye büyük harflerle altını çize çize yazayım bari. SON MESAJIMA DÖNÜP BAKARSAN EĞER, BEN SENİN DEDİĞİNİN TAM TERSİ OLARAK ''Blackshark v2x hakkında bir yorum yapmadım ve vurabileceğin tek yer o olduğu için oraya oynaman da ayrı bir tuhafmış'' YAZMIŞIM değil mi? Bu cümleden nasıl v2x, cloud 2den de v2den de daha iyidir anlamını çıkartabildin çok ilginç cidden. Ayrıca karşındaki hakkında bir şey bilmeden yorum yapma diyip, yazdığım önerilere ve yorumlara gülücük atıp, abicim ileride büyük sorunlar yaşarsınlar falan yazman da ayrı trajikomik cidden. Max 18 yaşındaki abimden hayat dersleri alıyorum :D. bu arada emin ol okuduğunu biraz daha iyi anlayabilirsen her şey senin için daha güzel olur, iyi akşamlar.

Top Bottom