HyperX Cloud 3... alınır mı?, alternatif vb vb

Emre230

80+
Reaksiyon skoru
12
3.2k fiyat ile HyperX Cloud 3 kablolu modelini almayı düşünüyorum. Aynı fiyata daha iyi tavsiyeleriniz veya 4.5k ya kadar bütçem var önerebileceğiniz daha iyi tavsiyeler varmı? Eğerki yoksa alınır mı? alınmaz mı açıklarmısınız. Ayrıca bu kulaklığı kullanmış olan varsa görüşlerini paylaşabilir mi

3.2k fiyat ile HyperX Cloud 3 kablolu modelini almayı düşünüyorum. Aynı fiyata daha iyi tavsiyeleriniz veya 4.5k ya kadar bütçem var önerebileceğiniz daha iyi tavsiyeler varmı? Eğerki yoksa alınır mı? alınmaz mı açıklarmısınız. Ayrıca bu kulaklığı kullanmış olan varsa görüşlerini paylaşabilir mi
Bende almayı düşünüyorum 2.5 k bütçem olduğu için indirim bekliyorum

Alınır. İnce tiz sesleri, yumuşak bassları, oyun içi efektleri çok net aldığım bir modeldi bu fiyatlar içerisinde.
Mikrofonu da C2'ye göre acayip iyileştirilmiş haliydi.
Tatlı güzel bir model.

Cloud 3 yakın zamanda amazondan aldım ve 1 hafta kullandım gerçekten çok iyi bir kulaklık mikrofonu baya iyi ancak iade ettim sebebi ise sadece oyun için üretilmiş olması daha genel bir kullanım için istiyorsan farklı alternatiflere yönel bence

Corsair hs80 sık öneriliyor ama max mi normali mi emin değilim

Cloud 2 core wireless ve cloud 3 arasinda kalmistim sonra mediamarktta baktim bana mi oyle geldi bilmiyorum ama (veya yanlis urune mi baktim) bana cok kaliteli gelmedi dis tarafi. Cloud 2 core wirelessdan yana gittim. Cloud 3 mic i daha iyiymis ki onemli cunku benim en buyuk problemlerinden biri. Gamepower kulakligin mikrofonu daha iyi gibi geliyordu suanki kotu bence ama cloud 3'unku guzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri