Neler Yeni

Yardım HYPERX CLOUD 2 CORE WIRELESS vs HYPERX CLOUD 3

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Beyler şuanda ikisinde de çok iyi indirmler var Hyper x cloud 2 core wireless mı 2199tl
Yoksa kablolu Hyperx cloud 3 mü almalıyım o da 2552 TL genellikle fps rekabetçi oynuyorum Cloud 2 core ile Cloud 3 arasında cok bir fark yoksa eğer hem kablosuz hem daha ucuz olduğu için Cloud 2 core satın alabilirim çok kararsızım yardım lazım.İyi forumlar

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Beyler şuanda ikisinde de çok iyi indirmler var Hyper x cloud 2 core wireless mı 2199tl
Yoksa kablolu Hyperx cloud 3 mü almalıyım o da 2552 TL genellikle fps rekabetçi oynuyorum Cloud 2 core ile Cloud 3 arasında cok bir fark yoksa eğer hem kablosuz hem daha ucuz olduğu için Cloud 2 core satın alabilirim çok kararsızım yardım lazım.İyi forumlar
fark var ancak kendi fikrimce en kötü kablosuz kulaklık en iyi kablolu kulaklıktan iyidir (istisnalar haricinde)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğukan Koç
kablosusuzn kalitesi nasıl peki ? mikrofonu sesi falan

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
CLOUD 3 kullanıyorum memnum yeni aldım

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Koz Bir
Hocam çokça forum okudum bu sorunu cevabını bence kendiniz bulmalısınız eğer profesyönel oyun oynuyorum ben diyorsanız oynadığınız oyunlarda genelde en iyi ranklarda oynuyorsanız cloud 3 alın sizi 1 adım ileri taşır ama ben ortalama bir oyuncuyum oyunlarda rekabetçi hissinden çok eğlenmem benim için daha önemli biraz burdan feragat edebilirim diyorsanız kesinlikle wireless modeli tercih edin hem kablosuz hem de daha ucuz çok iyi bir oyuncu değilseniz wireless alın eğer oyuncuysanız cloud 3 alın

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çokça forum okudum bu sorunu cevabını bence kendiniz bulmalısınız eğer profesyönel oyun oynuyorum ben diyorsanız oynadığınız oyunlarda genelde en iyi ranklarda oynuyorsanız cloud 3 alın sizi 1 adım ileri taşır ama ben ortalama bir oyuncuyum oyunlarda rekabetçi hissinden çok eğlenmem benim için daha önemli biraz burdan feragat edebilirim diyorsanız kesinlikle wireless modeli tercih edin hem kablosuz hem de daha ucuz çok iyi bir oyuncu değilseniz wireless alın eğer oyuncuysanız cloud 3 alın
hocam muhtemelen cloud 3 alacağım

Koz-1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Koz Bir
hocam muhtemelen cloud 3 alacağım
hocam söylediğim şeyleri gözet ona göre al derim ben de aynı ikisi arasında kaldım aslında çok yüksek seviyelerde oynamıyorum ama ortalamanın üzerinde oynuyorum ve benim için rekabetçi duygular daha önemli bundan dolayı cloud 3 aldım amazondan bu gün

Top Bottom