HyperX Cloud 2 hala alınır mı?

Hocam eğer rahatsız olursanız özür dilerim, sadece bilgilendirmek adına yazıyorum, -de ayrı.
Teşekkürler, eski sevgilim aklıma gelince elim ayağım titriyor sinirden.
Bir cahilin hatasını düzeltirsen sana küfür, bir bilgenin hatasını söylersen teşekkür eder o.O2

Tamam baktım

Blackshark v2 nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve mikrofonu çıkabilen varsa onu önerebilir misiniz?
Yahu Blackshark V2 gibi bir model varken neden fason bir mala yönelesin ki, çok daha iyi yazılımı ve sesi var. Fury X almış biri olarak söylüyorum. Blackshark V2 varken almayın bütçeniz yetmese neyse fakat yetiyor.

Yahu Blackshark V2 gibi bir model varken neden fason bir mala yönelesin ki, çok daha iyi yazılımı ve sesi var. Fury X almış biri olarak söylüyorum. Blackshark V2 varken almayın bütçeniz yetmese neyse fakat yetiyor.
Ben de ondan yanayım sonra dedim herkes bunu öneriyors bir bildikleri vardır

Tamam baktım

Blackshark v2 nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve mikrofonu çıkabilen varsa onu önerebilir misiniz?
Fury X mikrofonu çıkabiliyor. Blackshark V2 hakkında fikrim yok ama Fury X neredeyse Alpha S' in ses olarak önünde olduğunu düşünürsek fury X en iyisi olur. Kablosuz + mikrofonu çıkabiliyor.
Şuan indirimdeyken alın.

Rampage' in amiral gemisi. Furylevell youtuber ile özel çalışılması.

Evet alınır

Kablosu içinden çıkıyor mu?
evet şu vido yu izle (sana tavsiyem alırsan orda ben şu ayarı yaptım sizede bunu öneririm diyor bence yapma sesi leşş oluyor baya bir süre o ses sorununu çözemdim tavsiye etmem o ayarları yapmanı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,123
Üyeler
195,543
Son üye
syroxFF
Geri