Entilus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 807
Hocam sanırım 3 saat dayanıyor kablosuz o yüzden ben tercih etmezdimCloud core wireless hakkında ne düşünüyorsunuz
Hocam sanırım 3 saat dayanıyor kablosuz o yüzden ben tercih etmezdimCloud core wireless hakkında ne düşünüyorsunuz
mikrofonu denedim bence kötü değil çok iyi de değil ama mikrofon idare eder yani.Hiçbir kulaklıkta aşırı iyi mikrofon beklemeyin. Blackshark v2 modeline brodcast olması lazım yanlış yazmadı isem normal mikrofon gibi gerçekçi sesler veriyor mikrofonu bilginiz olsun.
Güzel kulaklık cidden bide cloud 2 gibi içinden kumaş pad çıksa tam olurmuş tek eksiği o benceCloud Core wireless kullanan birisi olarak Cloud2 den geçtim. Çokta memnunum fikir olacaksa eğer. Kablosuz kulaklık olarak çok iyi.
ben cloud2 kumaş pedlerini almıştım öyle kullanıyorum çok rahatGüzel kulaklık cidden bide cloud 2 gibi içinden kumaş pad çıksa tam olurmuş tek eksiği o bence
Kaç saat gidiyor kablosuzHocam o full sarj olma süresi 3 saat
Cloud core wirelessSizce hangisini alınmalı
yanlış biliyorsun. genelde fps oyunları oynarken kullanıyorum kulaklığı. cs go da en az 12-13 maç sonra yarıya iniyor öyle söyleyeyimHocam sanırım 3 saat dayanıyor kablosuz o yüzden ben tercih etmezdim
Maşallahyanlış biliyorsun. genelde fps oyunları oynarken kullanıyorum kulaklığı. cs go da en az 12-13 maç sonra yarıya iniyor öyle söyleyeyim![]()