tamamdır teşekkür ederimBana göre cloud 2. Corsair void elite'de iyi diyen var.
Kullan, deneyimle. Kötüyse iade.
cloud 2de hp sürümleri sevmiyorlar diyim kingston almak lazım ama bulabilirsenhangisini tercih etmeliyim mikrofonuna bakmıyorum rahatlığına ve uzun kullanımda rahatlığına bakıyorum
bulursan banada yaz hocamtamamdır teşekkür ederim
hp aldıktan sonra bozulmuş kalite vs cok sikayet var cok ilginç hp tuttugu dalı kurutuyor.cloud 2 kullanıyorum aldığım zaman dönsem void alırdım cloud2 cok eskide kaldı bana göre mikrofonu kötü ses kalitesinde basslar cok iyi değil gibi sürümlere göre farklılık gösterebilir
Kingston üretilmiyor artık 2.el bulabilirsin oda mantıklı olmazhp aldıktan sonra bozulmuş kalite vs cok sikayet var cok ilginç hp tuttugu dalı kurutuyor.
Fps oynuyorsun cloud 2 onun harici void elite
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kingston üretilmiyor artık 2.el bulabilirsin oda mantıklı olmaz
bu ikisi dışında önerdiğin bir kulaklık var mı?cloud 2de hp sürümleri sevmiyorlar diyim kingston almak lazım ama bulabilirsen
bulursan banada yaz hocam
Bütçe kaç tlbu ikisi dışında önerdiğin bir kulaklık var mı?
3500Bütçe kaç tl
Corsair hs80 hyperx cloud 3 razer kraken v3
Cloud3ü bazı kesim cloud 2den bile kötü diyor hocam razerlarda kesinlikle kulaklık almıcaksın bu benim görüşüm sadece isimCorsair hs80 hyperx cloud 3 razer kraken v3
khx-hscp-rd barkodu kingstonun mu hocam?cloud 2de hp sürümleri sevmiyorlar diyim kingston almak lazım ama bulabilirsen
bulursan banada yaz hocam