Sürücüsünün yüklediniz mi?daha dün geldi fakat arkadaşlarım mikrofonun çok kötü diyor valorant ve csgo da adamların nereden geldiğini anlayamıyorum ne yapmam lazım yardım edin bana
yükledim ama hicbir değişiklik olmadı kutusuna koydum pazartesi iade edeceğimSürücüsünün yüklediniz mi?
iade edicem zaten pazartesi almıcam da kulaklık yeter artık bu 2. iadem hyperx dedim herkes öneriyor dedim inanılmaz kötüBlackshark v2 varken Cloud 2 alınmaz artık bence. Iade edip Blackshark v2 alın derim.
yüksek ihtimal benim kulaklıkta problem var iade talebi oluşturdum pazartesi vereceğim bir de bir sey sormak istiyorum iade alırlar değil mi hiçbir parçası eksik değil kutuda yırtık falan yokSize gelen üründe sorun vardır. Bende aynı kulaklığı kullanıyorum cs'de adamların yerini nokta atışı veriyor kulaklık.
İade almak zorundalar.yüksek ihtimal benim kulaklıkta problem var iade talebi oluşturdum pazartesi vereceğim bir de bir sey sormak istiyorum iade alırlar değil mi hiçbir parçası eksik değil kutuda yırtık falan yok
Hocam Sürücü Derken Bendede Aynı sorun var link atar mısınızSürücüsünün yüklediniz mi?
Sürücüyü yükleyip açınca güncelle kısmı çıkıyor ona basmanız lazım sadece. Linki bulursam atacağım.Hocam Sürücü Derken Bendede Aynı sorun var link atar mısınız