Neler Yeni

HyperX Cloud 2 Oyuncu Kulaklığı [879 ₺] Fiyat biraz daha düşebilir !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar bunu sürekli takip ediyorum birkaç haftadır 1.100 ₺ üstündeydi şimdi mâkul bir indirim yapılmış bilginiz olsun.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html

Edit: Akakçe'nin HyperX Cloud 2 için önümüzde ki 15 güne öngördüğü fiyat tahmini ;
Adsız.jpg

Son düzenleme:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,902
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
bilgisayar bileşeni ve ekipmanı her şeyde birkaç haftadır güzel indirimler oluyor maşallah böyle devam eder umarım

Juiclair0

80+ Silver

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
Arkadaşlar bunu sürekli takip ediyorum birkaç haftadır 1.100 ₺ üstündeydi şimdi mâkul bir indirim yapılmış bilginiz olsun.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html
inşallah dahada düşer bende takip ediyorum 1-2 ay daha bekleyebilirim yedek kulaklığım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskide kalmış bir kulaklık olarak görüyorum görüntüsü falan çok sade ama performansını bilmiyorum. Tek bildiğim mikrofonu iyi değil.
bende mikrofonu çok iyi diye biliyorum

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Juiclair0

80+ Silver
Yo knk mikrofonu bence iyi harika
Yani o kadar kötü demiyorum ama kullanan bir çok kişiyle muhabbet ettim discord ve valorantta onlarda memnun olmadığını söylüyor. Arctis 5 kullanıyorum stüdyo kalitesinde mikrofonu var herkes harici mikrofon kullandığımı sanıyor. Buna kıyasla kötü geliyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,177
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani o kadar kötü demiyorum ama kullanan bir çok kişiyle muhabbet ettim discord ve valorantta onlarda memnun olmadığını söylüyor. Arctis 5 kullanıyorum stüdyo kalitesinde mikrofonu var herkes harici mikrofon kullandığımı sanıyor. Buna kıyasla kötü geliyor olabilir.
Bence kullandıkları ayarlar ile ilgilidir diye tahmin ediyorum.

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
peki pubg apex gibi oyunlarda o kulaklıkla iyi ses kasılıyormu

Juiclair0

80+ Silver
peki PUBG apex gibi oyunlarda o kulaklıkla iyi ses kasılıyormu
csgo'da oyun içi ana ses %15 oynuyorum dust 2 mapinde a side içinden double door duyabiliyorum %15 ses ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,867
Üyeler
167,897
Son üye
Clb2
Top Bottom