7.1 kulaklıkla alakalı bir şey anakartta olması yetmiyor.Bu ses yongasının 7.1 desteği var mı? Sen 7.1 inaktif ediyor muydun? Ya da kullanıyor muydun ihtiyaç halinde?
7.1 kulaklıkla ama onun da beslenmesi lazım diye biliyorum.7.1 kulaklıkla alakalı bir şey anakartta olması yetmiyor.
Sanal 7.1 ise hayır, gerek duymadım.
Yani evet, MH752 genel kullanım için daha uygun oyun için Cloud Alpha.7.1 kulaklıkla ama onun da beslenmesi lazım diye biliyorum.
Siz alpha alın diyorsunuz doğru mudur ? Mh752 ve cloud 2 den daha iyi diyorsunuz oyun odaklı.
Teşekkürler cevap için. Ethem bey ve Furkan bey alpha öneriyorlar. Aslında gönlüm alpha S ten yanaydı ama ses kartı sesi bozuyor deniliyor yorumlarda. Olumsuz yani o durum. Daha fazla verip neden sorun yaşıyım. Mh752 hoşuma gitti. Ama almışken 1 kez almak istiyorum.MH 752 daha iyi
Ikisi de hemen hemen aynı para.Yani evet, MH752 genel kullanım için daha uygun oyun için Cloud Alpha.
ses kartınız iyiyse alpha baya iyi zatenTeşekkürler cevap için. Ethem bey ve Furkan bey alpha öneriyorlar. Aslında gönlüm alpha S ten yanaydı ama ses kartı sesi bozuyor deniliyor yorumlarda. Olumsuz yani o durum. Daha fazla verip neden sorun yaşıyım. Mh752 hoşuma gitti. Ama almışken 1 kez almak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ikisi de hemen hemen aynı para.
Mh752 800 TL qp de. Diğer sayfalarda 830 TL.
Alpha 860 TL amazonda
Hocam b550 tomahawkın ses kartı güzel mi ?7.1 kulaklıkla alakalı bir şey anakartta olması yetmiyor.
Sanal 7.1 ise hayır, gerek duymadım.
Gayet iyi.Hocam b550 tomahawkın ses kartı güzel mi ?
yeterlidirB450m a pro max anakartım var.
Realtek® ALC892/ALC897 Codec
- AUDIO PORTS (REAR)
Ses yongası.
Diğer arkadaşlar yeterli dediler alpha için. Siz ne diyorsunuz?
@snowfoxstache @Furkan Aslan @Ethem Aslanyeterlidir