HyperX cloud 3 boğuk ses sorunu

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,437
1744143811487.png

çok dandik şu kulaklığı kullanıyordum bozuldu artık birinden ses gelmiyor
gittim 2800 tl bayıldım hyperX cloud 3 aldım sesi çok boğuk çok garip hissettirdi programlar ile hafiften çözdüm fakat yine eski kulaklığımdaki kadar iyi ses vermedi eyvallah oyunlarda ses kasmak çok kolaylaştı ama bu boğuk kötü sesi çözmenin yolu var mı ?

Cloud 3 wireless kullanıyorum öyle bir sorun çekmedim.Driver ayarın nasıl?
Windows ses ayarlarından mono ses kapalı olsun.
1744144196708.png

1744144011466.png

iyi ayar yapman lazım o kulaklığa yoksa öyle oluyor

1744144299828.png

hani o tiz boğuk sesi anca böyle atlattım benim eski kulaklık biraz basslıydı ona da alışığım mono ses falan kapalı gidip ekstradan reditten setup rehberi baktım ona rağmen garip boğuk tiz bir ses veriyor.
ama ses seviyesinden ve müzik dinleme kalitesinden çok memnunum tek sorun oyun oynarken video izlerken vb garip hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1744144299828.png

hani o tiz boğuk sesi anca böyle atlattım benim eski kulaklık biraz basslıydı ona da alışığım mono ses falan kapalı gidip ekstradan reditten setup rehberi baktım ona rağmen garip boğuk tiz bir ses veriyor.
ama ses seviyesinden ve müzik dinleme kalitesinden çok memnunum tek sorun oyun oynarken video izlerken vb garip hissettiriyor.
yanında gelen ses kartı usbsini de taktım o olmadan daha iyi geliyor ama o olmadan takınca da bu sefer mikrofonu algılamıyor elimin ayarına tüküreyim açarken kutusu da yırtıldı iade de edemem :D

Geri