wc TR ye gelmiyor diye biliyorum. Benim SS nova 5 için almak istediğimde gönderim yok diyorWC Padz Velor - Kötü Yastıkların Nihai Yükseltilmiş Earpad'leri - Audio Technica, Hyperx, Steelseries Arctis & More - Ekstra Kalın - Daha Büyük Açık - Daha yumuşak Bellek Köpük | Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
WC Padz Velor - Kötü Yastıkların Nihai Yükseltilmiş Earpad'leri - Audio Technica, Hyperx, Steelseries Arctis & More - Ekstra Kalın - Daha Büyük Açık - Daha yumuşak Bellek Köpük | Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
stok bitmiş fakat gelirse alınacak en iyi pedlerden
bundan 2 ay öncesine kadar baktığımda gönderimi vardı sonlandırmışlarsa bilmiyorumwc TR ye gelmiyor diye biliyorum. Benim SS nova 5 için almak istediğimde gönderim yok diyor
Evet bu tekrar gelir mi bilmiyorum ama bir ara vardı keşke alsaydım çok kaliteliymiş bunun pedleriWC Padz Velor - Kötü Yastıkların Nihai Yükseltilmiş Earpad'leri - Audio Technica, Hyperx, Steelseries Arctis & More - Ekstra Kalın - Daha Büyük Açık - Daha yumuşak Bellek Köpük | Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
WC Padz Velor - Kötü Yastıkların Nihai Yükseltilmiş Earpad'leri - Audio Technica, Hyperx, Steelseries Arctis & More - Ekstra Kalın - Daha Büyük Açık - Daha yumuşak Bellek Köpük | Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
stok bitmiş fakat gelirse alınacak en iyi pedlerden
Şuan gönderilmiyor yazıyor ödeme ekranında bende 2 3 ay önce bakmıştım 1000 tl civarına geliyordu pahalı diyip almamıştım şuan pişmanımbundan 2 ay öncesine kadar baktığımda gönderimi vardı sonlandırmışlarsa bilmiyorum