jombo 80+ Platinum Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 11,813 Reaksiyon skoru 5,671 25 Nisan 2025 #1 merhaba dostlar belirtiğim gibi bu saçma olayı yaşıyorum kendi yazılımı üzerinden hiç bir türlü ayarlayamadım hiç bir yerde ayarını bulamadım çözebilen varsa süper olur inanılmaz sinir bozucu.
merhaba dostlar belirtiğim gibi bu saçma olayı yaşıyorum kendi yazılımı üzerinden hiç bir türlü ayarlayamadım hiç bir yerde ayarını bulamadım çözebilen varsa süper olur inanılmaz sinir bozucu.
kad1RRR 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,627 Reaksiyon skoru 3,970 25 Nisan 2025 #2 örnek verebilir misin? nasıl ses kısıyor merak ettim
jombo 80+ Platinum Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 11,813 Reaksiyon skoru 5,671 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 kad1RRR yazmış: örnek verebilir misin? nasıl ses kısıyor merak ettim Devamı için tıklayın... sevgilimle repo oynuyorum sesimi azıcık bile yükseltsem böyle kısıyor çok fena ayar olmaya başladım hiç bir yerde de ayarını bulamadım. oyunla ilgisi yok oyunda olmasam bile direkt kısıyor sesim yükselince.
kad1RRR yazmış: örnek verebilir misin? nasıl ses kısıyor merak ettim Devamı için tıklayın... sevgilimle repo oynuyorum sesimi azıcık bile yükseltsem böyle kısıyor çok fena ayar olmaya başladım hiç bir yerde de ayarını bulamadım. oyunla ilgisi yok oyunda olmasam bile direkt kısıyor sesim yükselince.