cloud 3 kullanıyorum oyunculuk için mükemmel bir kulaklık genel kullanım için çok uygun değil örnek veriyorum müzik dinlemek fakat bunların önüne geçmek çok basit dts x ve unbound kurarak müzik kalitesini uçuruyorsun , eq ayarı yapmadan sesi biraz rahatsız ediyordu ngenuity kendi yazılımı üzerinden eq ayarı yapılabiliyor çok basit , mikrofonu benim gibi sesli sohbet amacı ile kullanmak için fazla fazla yeterli ve kaliteli , ben fiyatı ucuz iken almıştım 2000-2300 civarı çok iyiydi , gelelim sevmediğim yanlarına arkadaş bu kadar iyi kulaklık yapıyorsun deri pad var uzun saçlıyım kafamı ve saçlarımı inanılmaz kötü kokutuyor , ter yok fakat havasız kaldığı için kokutuyor ve kaşındırıyor.HyperX could 3 mü almalıyım? Yoksa Logitech G pro x mi? Cloud 3 800 lira kadar daha ucuz ama ses farklarını bilmiyorum kullananlar varsa deneyimlerini anlatırsa çok güzel olur.
Peki hocam steel series articts novaya 6k bayılmaya gerek varmı yoksa cloud 3 işimi hayli hayli görürmü?cloud 3 kullanıyorum oyunculuk için mükemmel bir kulaklık genel kullanım için çok uygun değil örnek veriyorum müzik dinlemek fakat bunların önüne geçmek çok basit dts x ve unbound kurarak müzik kalitesini uçuruyorsun , eq ayarı yapmadan sesi biraz rahatsız ediyordu ngenuity kendi yazılımı üzerinden eq ayarı yapılabiliyor çok basit , mikrofonu benim gibi sesli sohbet amacı ile kullanmak için fazla fazla yeterli ve kaliteli , ben fiyatı ucuz iken almıştım 2000-2300 civarı çok iyiydi , gelelim sevmediğim yanlarına arkadaş bu kadar iyi kulaklık yapıyorsun deri pad var uzun saçlıyım kafamı ve saçlarımı inanılmaz kötü kokutuyor , ter yok fakat havasız kaldığı için kokutuyor ve kaşındırıyor.
ben default kullanıyorum ayarları atarmısınız birde öyle deneyeyimcloud 3 kullanıyorum oyunculuk için mükemmel bir kulaklık genel kullanım için çok uygun değil örnek veriyorum müzik dinlemek fakat bunların önüne geçmek çok basit dts x ve unbound kurarak müzik kalitesini uçuruyorsun , eq ayarı yapmadan sesi biraz rahatsız ediyordu ngenuity kendi yazılımı üzerinden eq ayarı yapılabiliyor çok basit , mikrofonu benim gibi sesli sohbet amacı ile kullanmak için fazla fazla yeterli ve kaliteli , ben fiyatı ucuz iken almıştım 2000-2300 civarı çok iyiydi , gelelim sevmediğim yanlarına arkadaş bu kadar iyi kulaklık yapıyorsun deri pad var uzun saçlıyım kafamı ve saçlarımı inanılmaz kötü kokutuyor , ter yok fakat havasız kaldığı için kokutuyor ve kaşındırıyor.
cloud 3 e rezalet diyen kim ? muhtemelen türkiye ve genel olarak en çok kullanılan kulaklıklardan biri.Kafam çok karıştı şu anda. Bazıları Cloud 3 çok güzel derken bazıları rezalet diyor. Nova 5 e para biriktir diyorlar. Ne yapsam bilmiyorum.
ben default kullanıyorum ayarları atarmısınız birde öyle deneyeyim
Hocam ben genelde fps oynayacağım. Eğer eq dts ayarları müzikte filmde kurtarıyorsa sırf nova 5 için ekstra 3k lık fiyat vermek o zaman gereksiz gibi. Bu arada benim hali hazırda dökükte sıkıntılıda olsa bir kulaklığım var. O parayı gidip sisteme mi vermek daha doğru olur yoksa yeni kulaklık almak mı?cloud 3 e rezalet diyen kim ? muhtemelen türkiye ve genel olarak en çok kullanılan kulaklıklardan biri.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kulaklıktan memnunsan tabii ki sistem değilsen kulaklık bu arada nova5 daha iyi her türlü ama oyun için pek fark oluşturmaz.Hocam ben genelde fps oynayacağım. Eğer eq dts ayarları müzikte filmde kurtarıyorsa sırf nova 5 için ekstra 3k lık fiyat vermek o zaman gereksiz gibi. Bu arada benim hali hazırda dökükte sıkıntılıda olsa bir kulaklığım var. O parayı gidip sisteme mi vermek daha doğru olur yoksa yeni kulaklık almak mı?
Peki hocam cloud 3 yerine önerebileceğiniz başka bir şey varmı? Yoksa bu fiyat bandında en iyisi cloud 3 mü?kulaklıktan memnunsan tabii ki sistem değilsen kulaklık bu arada nova5 daha iyi her türlü ama oyun için pek fark oluşturmaz.
uzun zamandır kulaklıkları takip etmiyorum benim dönemimde yani 2000-2300 bandında iken alınabilecek en iyi kulaklık buydu evet malum şu an 3500 civarında belki daha iyisi vardır.Peki hocam cloud 3 yerine önerebileceğiniz başka bir şey varmı? Yoksa bu fiyat bandında en iyisi cloud 3 mü?