Yardım Hyperx Cloud 3 Vs Corsair HS80

İkinci el alacağım 2500TL'den başlıyor fiyati, Hyper Cloud 3'ün ise 2200TL'den piyasası başlıyor.Siz ne önerirsiniz?
Ikiside pişman etmez.Cloud 3 wirelessı aktif kullanıyorum.Hs80 negatif 2 yönü var.Kafa bandı esnek değil ve pedleri temizlenebilir değl.Cloud 3 ise ses kalitesi daha geride ama negatif yönü tek bu.Esnek yapıda pedleri deri temizlenebilir ama yaz aylarında bunaltır klasik.

Ikiside pişman etmez.Cloud 3 wirelessı aktif kullanıyorum.Hs80 negatif 2 yönü var.Kafa bandı esnek değil ve pedleri temizlenebilir değl.Cloud 3 ise ses kalitesi daha geride ama negatif yönü tek bu.Esnek yapıda pedleri deri temizlenebilir ama yaz aylarında bunaltır klasik.
Neyse sanırım almayacağım soundbar alıp devam ederim.

Usta cloud 3 un sesi nasil az oluyor ayarlarını yaptin mi ben arctis nova 7 aldım sesi hoşuma gitmedi dip ses var gibiydi iade ettim şimdi cloud 3 wireless düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alıp haberdar edersen güzel olur,teşekkürler.
Hocam şuan bakıyorum alıp ayarını yapabilirsem haber ederim ama alıp almayacağım şuanda meçhul

Usta cloud 3 un sesi nasil az oluyor ayarlarını yaptin mi ben arctis nova 7 aldım sesi hoşuma gitmedi dip ses var gibiydi iade ettim şimdi cloud 3 wireless düşünüyorum

Hocam şuan bakıyorum alıp ayarını yapabilirsem haber ederim ama alıp almayacağım şuanda meçhul
Hocam bunu almayı düşünüyorum bende

Linke bakarken çatladı

Bu ku

Bu kulaklik hakkında bilgim.yok reisim
Hocam sanırım bahsettiğim kulaklığı alıcam incelemeside mevcut s

Linke bakarken çatladı
Hocam siz ne önerirsiniz?

Hocam yorumlarda taş gibi olduğunu söyleyenler var mecaz anlamda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,073
Üyeler
186,446
Son üye
orcuns14
Geri