thecrucial23
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
böyle garip garip robotikleşiyo ateş ederken oyunda ses kasarken
Benim kulaklıkdada oluyodu 2-3 gun once. Jak girirşini kasanın arkasından çıkardım önüne taktım düzeldi. Deneyebilirsin istersen belki düzelir.böyle garip garip robotikleşiyo ateş ederken oyunda ses kasarken
cok fazla kablosuz dongle takılımı bluetoth kısmında fazla cıhaz takılımıböyle garip garip robotikleşiyo ateş ederken oyunda ses kasarken
hocam senin sisteme 500w nasıl yetiyor yacok fazla kablosuz dongle takılımı bluetoth kısmında fazla cıhaz takılımı
gayet yetıyo hocam gereksız watt onerılerıne karsılık benım sıstemı atınız forumdakılerehocam senin sisteme 500w nasıl yetiyor ya
Banada psu işini abartıyolar gibi geliyor. Kalitesi elbette önemli ama watt değeri abartılıyor.gayet yetıyo hocam gereksız watt onerılerıne karsılık benım sıstemı atınız forumdakılere![]()
oyle cıdden ya benım 3050 5500 sıstemımdekı psu buydu upgrade ederken bır sorayım demıstım ''mınımum 600 onerılen 650'' dıyen arkadaslar vardı evet yıne 650 600 olsa daha ıyı olurdu ama abartıyı sevdıklerı ıcın kafalarına gore atıyorlar vallaBanada psu işini abartıyolar gibi geliyor. Kalitesi elbette önemli ama watt değeri abartılıyor.