EQ yaptınız mı hocam?valla amazon geçen hafta düz barracuda'yı 3kya sattı millet laf yaptı kırılıyor mırılıyor beğenmedim diye, allah belamı versin şu kulaklıktan malzeme olarakta ses olarakta 5 kat iyi ikisi de elimde cloud 3ü duvara vurasım geliyor aldığım güne lanet ediyorum
Reddit eq yaz çıkar olmadı cloud 3 wireless en iyi ayarlar yaz forumdada varSes ayarini internetten mi baktiniz kendiniz mi yaptiniz?
cloud 3 icin degil de barracuda icin ariyorum. Herkes barracuda x icin yapmis da duz versiyon yok.Reddit eq yaz çıkar olmadı cloud 3 wireless en iyi ayarlar yaz forumdada var
Dene yinede x olan için beğenmezsen oyna ayarlarıcloud 3 icin degil de barracuda icin ariyorum. Herkes barracuda x icin yapmis da duz versiyon yok.
yaptım ama hala mevcut ve EQ ayarları ile de seslerde bir değişik oluyor sinirlendim sennheiser momentum 4 aldım kafam rahat HP pişmanlıktırEQ yaptınız mı hocam?
hiç sorma hocam ya kaç gündür dümen oldu birine hevesleniyom bigün övüyorlar ertesi gün okadar boktan yorumlarını gördüm ki enson kablosuzdan vazgeçicem.Herkes farklı yorumlarda bulunuyor birileri baracuda kötü derken birileri iyi diyor birisi cloud 3 çok iyi diyor benim gibi sorun yaşayanlarda çok. Yeni kulaklık alıcam günlerdir karar veremedim. Eskiden böyle işler çok daha kolaydı. Hyperx Cloud 2 aldım 10 sene kullanmışımdır şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyisi.. Hyperx kalitesi eskisi gibide değil. Hiç bir marka artık uğraşmıyor bence
Kablo sıkıntı yaratmıyorsa kablolu tercih etmen senin yararına olur. Hem çözünürlük artar hem de kablosuzun getirdiği birçok handikaptan kurtulmuş olursun.hiç sorma hocam ya kaç gündür dümen oldu birine hevesleniyom bigün övüyorlar ertesi gün okadar boktan yorumlarını gördüm ki enson kablosuzdan vazgeçicem.
Cloud 2 kabloludan geçecekseniz tabikide tatmin etmeyecektir.Cloud 2 Kingston'dan geçen var mı ses kalitesi açısından bariz düşüş var mı?