Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4079 TL

CptSpork

80+ Bronze
hiç bi ayar eq yapmadan dümdüz kullanıp bi memnun kalan ben miyim şu kulaklıktan acaba. herkeste müzik kulağı var herhalde bu kadar tartışıldığına göre.

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış
tavsiye etmiyorum bende heyecanla aldım sıkıntılar çıkarmaya başladı sesde bozulmalar çok oluyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Oğuz
valla amazon geçen hafta düz barracuda'yı 3kya sattı millet laf yaptı kırılıyor mırılıyor beğenmedim diye, allah belamı versin şu kulaklıktan malzeme olarakta ses olarakta 5 kat iyi ikisi de elimde cloud 3ü duvara vurasım geliyor aldığım güne lanet ediyorum
EQ yaptınız mı hocam?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Herkes farklı yorumlarda bulunuyor birileri baracuda kötü derken birileri iyi diyor birisi cloud 3 çok iyi diyor benim gibi sorun yaşayanlarda çok. Yeni kulaklık alıcam günlerdir karar veremedim. Eskiden böyle işler çok daha kolaydı. Hyperx Cloud 2 aldım 10 sene kullanmışımdır şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyisi.. Hyperx kalitesi eskisi gibide değil. Hiç bir marka artık uğraşmıyor bence

M.Barisk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Barış

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert
Hak ettiği fiyat denilebilir ama bence bu bile fazla. Şuanda farklı bir cihaz tercih etme fırsatım olsa öyle yapardım. Büyük hevesle aldım ama beklentimi asla karşılamadı. Forumlarda birçok kişi kullanmadan övüyor ve bu yüzden yanıltıcı olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Karaduman
Herkes farklı yorumlarda bulunuyor birileri baracuda kötü derken birileri iyi diyor birisi cloud 3 çok iyi diyor benim gibi sorun yaşayanlarda çok. Yeni kulaklık alıcam günlerdir karar veremedim. Eskiden böyle işler çok daha kolaydı. Hyperx Cloud 2 aldım 10 sene kullanmışımdır şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyisi.. Hyperx kalitesi eskisi gibide değil. Hiç bir marka artık uğraşmıyor bence
hiç sorma hocam ya kaç gündür dümen oldu birine hevesleniyom bigün övüyorlar ertesi gün okadar boktan yorumlarını gördüm ki enson kablosuzdan vazgeçicem.

MERTSAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert
hiç sorma hocam ya kaç gündür dümen oldu birine hevesleniyom bigün övüyorlar ertesi gün okadar boktan yorumlarını gördüm ki enson kablosuzdan vazgeçicem.
Kablo sıkıntı yaratmıyorsa kablolu tercih etmen senin yararına olur. Hem çözünürlük artar hem de kablosuzun getirdiği birçok handikaptan kurtulmuş olursun.

Onative11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Şafak Onat Or
Cloud 2 Kingston'dan geçen var mı ses kalitesi açısından bariz düşüş var mı? Cloud 2 den sonra IEM denemesine geçtim 7HZ Sonus ve Moondrop Dawn Pro ile kullandım. Ne müzikte ne CS'de istediğim performansı alamadım ve Cloud 2'ye geri döndüm. Yeni bir kulaklık denemekten çekinir oldum. Cloud 2 Kingston'dan herhangi bir kulaklığa geçip fps oyunlarda mutlu olan var mı

Top Bottom