Neler Yeni

HYPERX CLOUD 3 YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NEDİR?

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa Kemal Eser
Bütçe
10000
Herkese merhaba iyi forumlar,

2024 Temmuz ayında Hyperx Cloud 3 kablolu model kulaklık aldım. Kulaklıkla ilgili piyasada çok fazla olumlu yorum vardı fakat beni şimdiye kadar bir tık hayal kırıklığına uğrattı. Ben yapamadığım ayarlar olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili, bu kulaklıkla yapılabilecek en iyi ayarlar veya işte "Ben şunu yaptım hocam ses deneyimim üst seviyeye çıktı" diyebileceğiniz ayarlar var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar birkaç tüyo verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Ben kendi driverini kullanmıyorum ses ayarlarından bunları aktifleştirdim çoğu kişide böyle kullanıyor
1737036112531.png

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kendi driverini kullanmıyorum ses ayarlarından bunları aktifleştirdim çoğu kişide böyle kullanıyor Alıntıyı görüntüle
İlgin için çok sağol hocam. Bu ayarların dışında herhangi bir ayar yoksa ben de ona göre ayarlayayım çünkü gerçekten ses kalitesi bakımından diplerde bana göre kulaklık.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Mustafa Yeşilyurt
İlgin için çok sağol hocam. Bu ayarların dışında herhangi bir ayar yoksa ben de ona göre ayarlayayım çünkü gerçekten ses kalitesi bakımından diplerde bana göre kulaklık.
Başka hiçbir ayar yapmadım dts var onu kullanıyorum birde.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
ibrahim ahıskalı
ben dolby access alıp müzik moduna alıp detaylı moda çektim daha güzel deneyim sunmaya başladı tavsiye ederim

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Furkan Enes Kaplan
ngenuity yazılımında eq ayarlarım bu şekilde

32Hz : 0

64Hz: -1.2

125Hz: -1.5

250Hz: -1.9

500Hz: -4

1KHz: -5.8

2KHz: -2.5

4KHz: -2.5

8KHz: -3.5

16KHz: -2.1

Son düzenleme:

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Kulaklığı usb yerine jak ile taksam ses nasıl gelir ?( laptopta kullanacağım.)

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa Kemal Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben dolby access alıp müzik moduna alıp detaylı moda çektim daha güzel deneyim sunmaya başladı tavsiye ederim
İlginiz için çok teşekkür ederim deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ngenuity yazılımında eq ayarlarım bu şekilde

32Hz : 0

64Hz: -1.2

125Hz: -1.5

250Hz: -1.9

500Hz: -4

1KHz: -5.8

2KHz: -2.5

4KHz: -2.5

8KHz: -3.5

16KHz: -2.1
Hocam emeğine sağlık. Teker teker bu ayarları yapayım bakalım farklı şeyler katacak mı ses performansı açısından

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
İlginiz için çok teşekkür ederim deneyeceğim

Hocam emeğine sağlık. Teker teker bu ayarları yapayım bakalım farklı şeyler katacak mı ses performansı açısından
Ayarları yaptıktan sonra ses nasıl oldu hocam bugün aynı kulaklığı almayı düşünüyorum.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese merhaba iyi forumlar,

2024 Temmuz ayında Hyperx Cloud 3 kablolu model kulaklık aldım. Kulaklıkla ilgili piyasada çok fazla olumlu yorum vardı fakat beni şimdiye kadar bir tık hayal kırıklığına uğrattı. Ben yapamadığım ayarlar olduğunu düşünüyorum. Konuyla ilgili, bu kulaklıkla yapılabilecek en iyi ayarlar veya işte "Ben şunu yaptım hocam ses deneyimim üst seviyeye çıktı" diyebileceğiniz ayarlar var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar birkaç tüyo verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Reddit konusunda da ayarlar bu şekildeydi. Deneyebilirsiniz.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa Kemal Eser
Ayarları yaptıktan sonra ses nasıl oldu hocam bugün aynı kulaklığı almayı düşünüyorum.
Hocam öyle ahım şahım bir değişiklik yok. Kulaklık bence benim beklentimin çok altında olduğu için böyle oluyor. Bütçen ne kadarsa bence forumda konu aç ona göre al. Hyperx i olumsuz yönde eleştiren kimse yok ama benim beklentimin epey bi altında bu kulaklık şu ana kadar. Ne yaptıysam da adam akıllı istediğim seviyeye getiremedim açıkçası. Şu arkadaşın atmış olduğu reddit ayarlarını deneyeceğim son olarak eğer olmazsa yapacak bişey yok para biriktirip steelseries in sağlam kulaklıklarına geçmeyi düşünüyorum dürüst olmak gerekirse.

Reddit konusunda da ayarlar bu şekildeydi. Deneyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Mutlaka deneyeceğim duruma göre bakacağım iyi forumlar :)

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Kulaklığı deneyimlediğin alan hangisi ? Oyun mu yoksa şarkı mı? Eğer şarkı için beklentinin altında kaldıysa bu çok normâl.

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Cloud 3 ile birlikte ses kartı çıkıyor mu kutudan?

Top Bottom