Neler Yeni

HYPERX CLOUD 3 YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NEDİR?

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Reddit konusunda da ayarlar bu şekildeydi. Deneyebilirsiniz.
kulaklığı bugün aldım bu ayarları yaptığım zaman ses seviyesi yükseldi ama sesi %100 de kullanıyorum başka ayarlarda yapmam gerekiyor mu?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kulaklığı bugün aldım bu ayarları yaptığım zaman ses seviyesi yükseldi ama sesi %100 de kullanıyorum başka ayarlarda yapmam gerekiyor mu?
Yabancı forumlardan çeviri yapılmış. En temiz bu ayarlarda çıkıyor gibi. Bende de bu şekilde. Kulaklık hassasiyetinize göre bu şekilde olabilir. Bende de aynı şekilde %100. Belki de eski kulaklıklardan yüksek sese fazla alışmış olabiliriz.

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Yabancı forumlardan çeviri yapılmış. En temiz bu ayarlarda çıkıyor gibi. Bende de bu şekilde. Kulaklık hassasiyetinize göre bu şekilde olabilir. Bende de aynı şekilde %100. Belki de eski kulaklıklardan yüksek sese fazla alışmış olabiliriz.
olabilir buds2 kullanıyordum zamanla alışırım gibi ama mikrofonu test ettim hoşuma gitti oyun içinde biraz kısık gibi hissetiriyor ses ama dediğim gibi zamanla alışırım sanırım

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Kulaklığı deneyimlediğin alan hangisi ? Oyun mu yoksa şarkı mı? Eğer şarkı için beklentinin altında kaldıysa bu çok normâl.
Hocam şarkı dizi vs. gibi konularda performansının berbat olduğunu zaten biliyordum. Ben oyun için yüksek performans bekliyordum fakat maalesef o da beklentimin altında kaldı. Yani bilmiyorum ya Valorant çok kötü ses dinamiklerine sahip ya da herhangi bir kulaküstü kulaklık ile bu kulaklığın bir farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3 ile birlikte ses kartı çıkıyor mu kutudan?
Hayır hocam benimkinde çıkmadı

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Hocam şarkı dizi vs. gibi konularda performansının berbat olduğunu zaten biliyordum. Ben oyun için yüksek performans bekliyordum fakat maalesef o da beklentimin altında kaldı. Yani bilmiyorum ya Valorant çok kötü ses dinamiklerine sahip ya da herhangi bir kulaküstü kulaklık ile bu kulaklığın bir farkı yok

Ben delta force da denedim güzel gibiydi yer-yön anlaşılması dediğim gibi ben kulaküstü kullanalı baya oldu o yüzden alışması biraz zor gibi ama alışmaya başladım yavaş yavaş.

Ses kartı o usb takılı olan kablo galiba

Onu bende tam olarak anlamadım

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı

1737534663985.png

1737534710856.png

dostum bu uygulamayı indirip bu ayarları yaparmısın şuan sesi %30 da kullanıyorum. 7 günlük ücretsiz denemesi var onu kullandım sanırım uygulamayı satın alacağım mükemmel seviyede sesi arttırdı.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Kemal Eser
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
dostum bu uygulamayı indirip bu ayarları yaparmısın şuan sesi %30 da kullanıyorum. 7 günlük ücretsiz denemesi var onu kullandım sanırım uygulamayı satın alacağım mükemmel seviyede sesi arttırdı.
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. Evet bu uygulamayı kullanıp memnun olan çok kişi gördüm forumlarda tek problemi ücretli olması. Yani şunu anlayamıyorum az paralar verilmiyor bu cihazlara sonuçta ama yine de bir yerlere yine ekstra paralar vermek gerekiyor. Yapacak bişey yok sanırım ben de satın alacağım bu uygulamayı ya da kulaklığı değiştireceğim bütçe ayarlayıp. Tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için iyi forumlar dilerim.

Özgür35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Özgür Pınarbaşı
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. Evet bu uygulamayı kullanıp memnun olan çok kişi gördüm forumlarda tek problemi ücretli olması. Yani şunu anlayamıyorum az paralar verilmiyor bu cihazlara sonuçta ama yine de bir yerlere yine ekstra paralar vermek gerekiyor. Yapacak bişey yok sanırım ben de satın alacağım bu uygulamayı ya da kulaklığı değiştireceğim bütçe ayarlayıp. Tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için iyi forumlar dilerim.
Ne demek , sonuçta aynı sorunu yaşıyoruz. Bi çözüm sunabildiysem ne mutlu bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Ağar
Kulaklığı deneyimlediğin alan hangisi ? Oyun mu yoksa şarkı mı? Eğer şarkı için beklentinin altında kaldıysa bu çok normâl.
Oyun için aldım ben Battlefield 1 vb oyunlarda ses kalitesi aşırı dandik mide bulandırıcı şekilde iade etmek istemiyorum önerebilcegin ayar varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,489
Üyeler
168,944
Son üye
viv1t
Top Bottom