Neler Yeni

HyperX Cloud Alpha 1181,20 TL ( World karta 12 taksitle 1243 TL )

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Berk
Olmayan parayı kimse fonlayamaz hocam. Banka siteye ödemesini her türlü yapar. BİM örneğinden gidebiliriz. BİM'den gidip bir kulaklık aldınız diyelim 6 taksitle. BİM bankadan parayı ortalama 15 gün içerisinde alır. Yani banka senin aldığın kulaklığın parasını 15 gün içerisinde BİM'e öder. Sen ise gidip Bankaya 6 taksitle ödersin. Banka o zaman nerden kazanır? 1: Eğer ödemeyi geciktirirsen faiz uygular kazanır. 2: Satış sonrası sana ekstra taksit bölmeyi önerir oradan kazanır.
Hocam biraz araştırın. Bankaların işlem hacimlerini bunlarla merkez bankalarından nasıl para satın aldıklarını bir araştırın demek istediğimi anlayacaksınız. Çok sade bir vatandaş olarak olaya bakıyorsunuz.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Ses kartı yoksa alınmaz bu ya fiyatı o yüzden düşük herhalde

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
boş yapmayın bu kulaklık cloud 2'den daha iyi ve zaten üst modeli hyperx hiyerarşisinde. ses kartı yokmuş falan hikayelerini okumayın.

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
Hocam biraz araştırın. Bankaların işlem hacimlerini bunlarla merkez bankalarından nasıl para satın aldıklarını bir araştırın demek istediğimi anlayacaksınız. Çok sade bir vatandaş olarak olaya bakıyorsunuz.
Hocam verdiğim bilgiler işletme yüksek lisans seviyesinde anlatılan bilgilerdir. Ekonomi alanında emin olun bilgim var. Bankaların nasıl çalıştıklarını az buçuk da olsa biliyorum. Sade vatandaşlık olmakta sorun yok yanlış anlaşılmasın ama söylediklerim sade vatandaşlık bilgisi değil. Sizin farklı bir bilginiz varsa buyrun.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Alpha S kullanıcısıyım kesinlikle parasını haketmeyen bir ürün 3 kez değişim, iade yaptım hepsinde bir sorun vardı bu son aldığımda ise 7.1 açık iken cızırtı yapıyor. değişimle uğramaya mecalim kalmadı yüksek ihtimal iade edeceğim.

Ekler

• xxxxx.png
    xxxxx.png
    10.1 KB · Hit: 34

Bilal539

80+ Silver
Cloud 2 alın. Ben aldım memnunum şuan. Firmware update den sonra dip ses te gitti ses zaten çok yüksek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Cloud 2 alın. Ben aldım memnunum şuan. Firmware update den sonra dip ses te gitti ses zaten çok yüksek.

Ses kartı olmayan Cloud Alpha yerine Cloud 2 alsın. Beni ses kartı kendinden olan kulaklıklar sarmıyor. İlla Ses kartımı kendim alacağım ve ayarları detaylı yapacağım. (Creative X-Fi kullanıyorum.) Ayrıca Cloud 2'de kablo bütünleşik, Cloud Alpha'da kablo çıkıyor. Bu da benim için pozitif bir özellik. Cloud Alpha Wireless modelinde gecikme şikayetleri var ve malesef 3.5mm çıkışı koymamışlar.

Kişisel tercihler :)

Son düzenleme:

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Anakartınız iyiyse cloud alpha alabilirsiniz anakartınızın ses yongasını kullanır. 2 yıldır kullanıyorum ama tavsiyem hyperx ürün almayın Türkiye’de garanti sistemleri yok yanlış hatırlamıyorsam en son şirket kingston ile olan anlaşmalırınıda iptal etmişti. Farklı markalara yönelin. Bana göre hyperx Türkiye’de fazlasıyla abartılmış boş bir markadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
Creative X-fi Titanium - Cloud Alpha / Ses efsane gümbür gümbür, full ses açamıyorum yarıda dinliyorum :)

Ekler

• WhatsApp Image 2022-12-24 at 16.28.43.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-24 at 16.28.43.jpeg
    75.4 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,934