HyperX Cloud Core Wireless alınır mı?

7.1 surround yok ancak bir yazılım ile 7.1 e yakın deneyim sunuyor. Kimine göre sesler daha iyi kasılıyormuş. Ses seviyesi çok yüksek değilmiş ama kötü de değil.

7.1 surround yok ancak bir yazılım ile 7.1 e yakın deneyim sunuyor. Kimine göre sesler daha iyi kasılıyormuş. Ses seviyesi çok yüksek değilmiş ama kötü de değil.
Hocam kulaklıkta başka bir teknoloji varmış DTS diye. Bazı kişiler 7.1 den daha iyi diyolar ama benim bir bilgim yok.

Hocam kulaklıkta başka bir teknoloji varmış DTS diye. Bazı kişiler 7.1 den daha iyi diyolar ama benim bir bilgim yok.
DTS işte yazılımın adı. Kullananlar 7.1 den daha iyi olduğunu söylüyor

kendinden mi ses kartlı oluyor bu modeller? yoksa sistemimiz de ki ses kartını mı kullanıyor?

aktif olarak 1 aydır kullanıyorum corsair void elite wireless kulaklığımı satıp buna geçtim ses kalitesi olarak gayet iyi ilk 2 3 gün seslere alışırken zorlandım ancak şuan çok memnunum. Rahatlık olarak void elite daha rahattı ama buda hafif kumaş ped değişikliği ile gayet iyi olur.

detaylı incelemesi yaptığım bir kulaklık dilerseniz linkten izleyebilirsiniz =>

maddi durumuz yeterliyse oyuncu kulaklığı denilen kulaklıklar yerine beyerdynamic dt 990 pro gibi kulaklıklar ve amfi alırsanız muazzam bir deneyim elde edersiniz film vs her konuda. yaklaşık 5-6 bin tl tutar ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri