Hyperx Cloud II 2k verilir mi

Geçen ay 4 bindi nasıl düşmüş bu kadar bence alınır ben kullanıyorum gayet memmunum 1 sene olcak hala bir sıkıntısı çıkmadı sadece kulaklığın sesini 50 den fazla yaparsan cızırtı gelmeye başlıyor 7.1 de güzel

Geçen ay 4 bindi nasıl düşmüş bu kadar bence alınır ben kullanıyorum gayet memmunum 1 sene olcak hala bir sıkıntısı çıkmadı sadece kulaklığın sesini 50 den fazla yaparsan cızırtı gelmeye başlıyor 7.1 de güzel
kronik mi şans mı

bende de c2 var 2 kere ses kartının mandalı kırıldı 1 kere değiştiler şimdi de göndermek istemedim siz de bu durumu yaşadınız mı?

Kronik razer blackshark da bakabilirsin öyle abartılcak bir cızırtı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende de c2 var 2 kere ses kartının mandalı kırıldı 1 kere değiştiler şimdi de göndermek istemedim siz de bu durumu yaşadınız mı?
Mandalı fazla kullanmadığım için hiç kırılmadı servise göndericek bir durumda olmadı o yüzden yaşamadım

Kronik razer blackshark da bakabilirsin öyle abartılcak bir cızırtı değil

Mandalı fazla kullanmadığım için hiç kırılmadı servise göndericek bir durumda olmadı o yüzden yaşamadım
sonuç olarak alınır mı :D

bu cloud 2'lerde bi kingston bi hp olayı var onu özetliyebilecek bi arkadaş var mı? ne fark ediyor?

alıp geçiyorum o zaman
hocam bu fiyata kablosuz da var hem daha rahat ben kablosuza geçince mutfaktan içecek almaya bile giderken şarkı veya video izliyorsam dinliyorum en azından :)

Alın özellikle fps oyunları oynuyorsanız karşı basei duyunca şaşırmayın oyunda
12k saat cs var belki biraz geç kalmış olabilirim bu kulaklığı almak için :D

hocam bu fiyata kablosuz da var hem daha rahat ben kablosuza geçince mutfaktan içecek almaya bile giderken şarkı veya video izliyorsam dinliyorum en azından :)
link atabilir misin acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,496
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri