Muhammedburak53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 260
hocam o fiyata logitech de var ben olsam logitech tercih ederdim
Bunun piyasa fiyatı 5k değil miydi? çok iyi indirim bu?
logitech almak istemiyorum o kulaklığı beğenemedim denemiştimBunun piyasa fiyatı 5k değil miydi? çok iyi indirim bu?
HP - Kingston olayı wireless sürümünde de var mı?
Evet hp kingstonu satın aldığı için var ama bu sorun edilcek bir şey değil şu an hp diye tabir ettiğimiz c2 var ben de hiç bir sıkıntısıda yok 1 sene olacak ses kartı bozulmadı derisi vs. dökülmedi rahat daBunun piyasa fiyatı 5k değil miydi? çok iyi indirim bu?
bu cloud 2 ve core arasında ne fark varBunun piyasa fiyatı 5k değil miydi? çok iyi indirim bu?
hocam siz baya ciddisiniz cs go oynayan yayıncıların kullandığını atayım o zaman bunu beğenmemek mümkün değil çünkülogitech almak istemiyorum o kulaklığı beğenemedim denemiştim
C2 alın geçin bence bu fırsat kaçmaz 4 binden 2 bine düşmüşlogitech almak istemiyorum o kulaklığı beğenemedim denemiştim
4.5k ver alayım :dhocam siz baya ciddisiniz cs go oynayan yayıncıların kullandığını atayım o zaman bunu beğenmemek mümkün değil çünkü
![]()
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G733 Lightspeed RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemenwww.mediamarkt.com.tr
Yok öyle bir şey yukarıdaki eleman ezbere sağdan soldan duyduğu bilgiyiu doğrulamadan gelip insanları yanlış yönlendiriyor.Yani bu Hyperx fırsatı kaçırılmamalı tabi ama hp ile kingston modelin arasında nası bi fark var ben bilmiyorum. Arkadaşların dediğine göre hp model kötüymüş kingston olandan. Ona göre alınması lazım.
c2 wireless modeli 3.3k şuan sizce kablolu mu kablosuz mu tercih edeyimC2 alın geçin bence bu fırsat kaçmaz 4 binden 2 bine düşmüş
knk 3500 veren 4500 de verir istersen taksit yapar alırsın4.5k ver alayım :d
Ben hp üretiyor diye kulaklığı kötülemedim ben de kullanıyorum gayet iyi kulaklıkYok öyle bir şey yukarıdaki eleman ezbere sağdan soldan duyduğunu doğrulamadan gelip insanları yanlış yönlendiriyor.
hocam pişman olmassın kablosuz al geçc2 wireless modeli 3.3k şuan sizce kablolu mu kablosuz mu tercih edeyim