Hyperx Cloud II 2k verilir mi

Ben hp üretiyor diye kulaklığı kötülemedim ben de kullanıyorum gayet iyi kulaklık
Eskisine göre daha kötü diyorsun bundan bahsediyorum kötü kulaklık dedin demedim zaten :)

Cloud II Wireless şu anda çok iyi fırsat değil mi ben mi yanlış biliyorum? Şu anda 5k altına adam akıllı kablosuz gaming kulaklık alınamıyorken 3.300 bence beleş fiyat. Forumda felan da paylaşılmadı ama bence çok çok iyi bi fırsat. Şu an m2 ssd alacak olmasam ve elimdeki Cloud II'yi satmış olsam mutlaka yapıştırırdım.

Bende 2017-18-19-20-21-22-23 model Kablolu C-II var. İkisininde sipariş verebilirsin.
arada 1.3k fark var kabloluyu alıp geçiyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyat aralığına çıkıldıysa wireless modele bakılması gerekli diye düşünüyorum tabi tercih sizindir.
6k param var bu ayı bu parayla atlatmak zorunda kaldım o yüzden bilemedim

arada 1.3k fark var kabloluyu alıp geçiyorum o zaman

6k param var bu ayı bu parayla atlatmak zorunda kaldım o yüzden bilemedim
aceleye getirmeye gerek yok bütçe konusunda problem yoksa 1 ay beklenebilir. zaman çok çabuk geçiyor. almışken iyisini almak gerek.

aceleye getirmeye gerek yok bütçe konusunda problem yoksa 1 ay beklenebilir. zaman çok çabuk geçiyor. almışken iyisini almak gerek.
verdim siparişi

şuan kullandığım kulaklık razer kraken wireless var şuan cloud 2 wr den de pahalı fakat cok ağır geliyor kafam ağırıyor zaten işten eve gelip oynuyorum kafaya ağır basıyor o yuzden hafif ve iyi ses kasabileceğimi düşündüğümden direkt aldım şuan

bu kulaklık pahalı diye hatırlıyordum bu fiyat ne la çok iyi. direk wirelles bakmanı öneririm kablosuz bende razer aldım çok rahatım ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,628
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri