- Konu Sahibi Konu Sahibi
sizce cloud 2 wireless mı yoksa kablosuz olanı mı sipariş vereyim geç olmadan dahaYok öyle bir şey yukarıdaki eleman ezbere sağdan soldan duyduğu bilgiyiu doğrulamadan gelip insanları yanlış yönlendiriyor.
sizce cloud 2 wireless mı yoksa kablosuz olanı mı sipariş vereyim geç olmadan dahaYok öyle bir şey yukarıdaki eleman ezbere sağdan soldan duyduğu bilgiyiu doğrulamadan gelip insanları yanlış yönlendiriyor.
Eskisine göre daha kötü diyorsun bundan bahsediyorum kötü kulaklık dedin demedim zatenBen hp üretiyor diye kulaklığı kötülemedim ben de kullanıyorum gayet iyi kulaklık
Bende 2017-18-19-20-21-22-23 model Kablolu C-II var. İkisininde sipariş verebilirsin.sizce cloud 2 wireless mı yoksa kablosuz olanı mı sipariş vereyim geç olmadan daha
bu fiyat aralığına çıkıldıysa wireless modele bakılması gerekli diye düşünüyorum tabi tercih sizindir.alınır mı sizce indirim yok ama bilemedim https://www.hepsiburada.com/hyperx-cloud-ii-red-khx-hscp-rd-p-hbcv00002y8a9z
arada 1.3k fark var kabloluyu alıp geçiyorum o zamanBende 2017-18-19-20-21-22-23 model Kablolu C-II var. İkisininde sipariş verebilirsin.
6k param var bu ayı bu parayla atlatmak zorunda kaldım o yüzden bilemedimbu fiyat aralığına çıkıldıysa wireless modele bakılması gerekli diye düşünüyorum tabi tercih sizindir.
Wireless güzel özellik bütçe derdin yoksa wireless modeli tavsiye ederim.arada 1.3k fark var kabloluyu alıp geçiyorum o zaman
bütçeden çok kasa dibimde + yaşadığım ev ufak sesi çok açsam odamdan salona verir sesi o yüzden kabloludan yana kullanıcamWireless güzel özellik bütçe derdin yoksa wireless modeli tavsiye ederim.
aceleye getirmeye gerek yok bütçe konusunda problem yoksa 1 ay beklenebilir. zaman çok çabuk geçiyor. almışken iyisini almak gerek.arada 1.3k fark var kabloluyu alıp geçiyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6k param var bu ayı bu parayla atlatmak zorunda kaldım o yüzden bilemedim
verdim siparişiaceleye getirmeye gerek yok bütçe konusunda problem yoksa 1 ay beklenebilir. zaman çok çabuk geçiyor. almışken iyisini almak gerek.
şuan kullandığım kulaklık razer kraken wireless var şuan cloud 2 wr den de pahalı fakat cok ağır geliyor kafam ağırıyor zaten işten eve gelip oynuyorum kafaya ağır basıyor o yuzden hafif ve iyi ses kasabileceğimi düşündüğümden direkt aldım şuanaceleye getirmeye gerek yok bütçe konusunda problem yoksa 1 ay beklenebilir. zaman çok çabuk geçiyor. almışken iyisini almak gerek.
kafada soru işareti kaldıysa veya wireless model düşünüyorsanız, kargo esnasında veya öncesinde sipariş iptali yapabilirsinizverdim siparişi
Cloud 2 -razer v2 -void elite kullandım .cloud 2 bi başka be almani tavsiye ederim ben debütçeden çok kasa dibimde + yaşadığım ev ufak sesi çok açsam odamdan salona verir sesi o yüzden kabloludan yana kullanıcam