HyperX Cloud II [812 ₺]

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,391
E-ticaret Amazon ve diğerleri olarak ikiye ayrılır. Diğerleri kulaklık için iade istediğinizde bahane üretip size uğraştırır. Ancak Amazon için sebep bile gerekmez. Kargo hızı kanıtlanmış. Diğer ayrıntıları hiç açmadım daha.

E-ticaret Amazon ve diğerleri olarak ikiye ayrılır. Diğerleri kulaklık için iade istediğinizde bahane üretip size uğraştırır. Ancak Amazon için sebep bile gerekmez. Kargo hızı kanıtlanmış. Diğer ayrıntıları hiç açmadım daha.
bu kadarını da ilk defa görüyorum hepsiburada türkiyenin en büyük alışveriş sitesi sırf amazon diye 30 tl daha fazla verende harbiden para ya boldur ya da jeff bezosun amca oğludur

bu kadarını da ilk defa görüyorum hepsiburada türkiyenin en büyük alışveriş sitesi sırf amazon diye 30 TL daha fazla verende harbiden para ya boldur ya da jeff bezosun amca oğludur
Hepsiburada bir balondur. Hava kaçırmaya çoktan başlamıştır. Yakında patlayacaktır. Amazonu ise yakında herkes tanımak zorunda kalacaktır.

Hepsiburada bir balondur. Hava kaçırmaya çoktan başlamıştır. Yakında patlayacaktır. Amazonu ise yakında herkes tanımak zorunda kalacaktır.
adam 2000 TL'ye parça önerisi istemiş düşük bir sistem için altına yazmıl 80 tl daha ver amazondan al adam zaten 2000 tlyi bir araya zor getiriyor ekran kartlarında olsa sıkıntı yok adam zaten 18k vermiş 100 tlyi de verir ama promosyon kodunu buna harcayıp bir de üstüne 30 tl verilecekse şahsen bana abartı geliyor

adam 2000 TL'ye parça önerisi istemiş düşük bir sistem için altına yazmıl 80 TL daha ver amazondan al adam zaten 2000 tlyi bir araya zor getiriyor ekran kartlarında olsa sıkıntı yok adam zaten 18k vermiş 100 tlyi de verir ama promosyon kodunu buna harcayıp bir de üstüne 30 TL verilecekse şahsen bana abartı geliyor
Ben kendi yaşadıklarıma göre yorumumu yaptım. Herkesin kendi kararı, saygı duyuyorum. Ama çoğunluk bunu söyleyecektir. Kulaklık hijyen ürünü diyerek o kadar çok problem çıkarıyorlar ki. Amazonda problem çıkmıyor mu? Tabii çıkıyor. Ama müşteri hizmetlerine bağlanıyorum en fazla 5 dakikada çözüyorsun. Diğerleri ilk önce satıcı ile iletişime geçiyor vs. Günler sürebiliyor. Değişen kur karşısında o fiyata bir daha ürünü bulamıyorsun. 30 TL fazla vermek 500 TL zarar etmekten iyidir. :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Perk
Geri